Tiingelinn – Linn Andersson

Tid med min prinsessa

Hej finisar!

Vad lyckligt lottad jag är som är mamma till denhär lilla sötisen! Min fantastiska lilla Tindra! Tror inte ord kan beskriva kärleken till henne!

I måndags var hon så ledsen för hennes kanins hade tydligen kommit bort. Hon bara hoppade upp i min famn och grät och saknade kaninis! Jag kastade mig in i bilen, åkte till Mini love och köpte 2 nya kaninisar till henne! Hon har en gigantisk sådan kanin från märket livly är de. Sedan har hon en normalstor och massor av andra ”normal stora” kaniner som liksom är standard i storleken. Men hon vill bara ha dessa små! Sådan tur att vi har en lokal butik i Örebro med bland anana livly! Handlar mycket där.

Hon blev så glad när hon fick dem och sa ” Tack mamma” Sedan Tindra är glad Tindra är inte ledsen och blev så himla varm i hjärtat!

Hon har även börjat älska att sjunga! Hon sjunger hela, hela hela tiden, massor av olika sånger, Bockarna Bruse, Bamse sången, bäbä vita lamm, blinka lilla stjärna, imse vimse spindel, jag är en vanlig kanin, krokodilen i bilen, i ett hus i skogens slut, en kulen natt och säkert flera!

 

Nu vill hon att jag ska sjunga ur hennes sångböcker hela tiden med, så kul! Där delar vi ett intresse! Gick för er som inte vet estet med musik inriktning sång på Gymnasiet och har tagit sånglektioner hela livet typ, gått i barnkörer, lucia kör osv!

I morse hade vi en riktig mys-frukost tillsammans med! Sedan har vi lekt massor under dagen! Nyp mig i armen! Älskar henne mer och mer för varje dag! 

Toppen hittar ni här
Kjolen här! Den är magisk att ha på sig! Finns i massor av färger!

Koden ”tiingelinn15” ger er 15% rabatt hos NAKD till och med imorgon ( onsdag 19/2 ) 

Puss och kram !

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Men å söta söta Tindra när hon fick de nya kaninisarna ?
    Kom den gamla kaninisen fram eller är den fortfarande borta?:(

    Alltså hon är så bra på att prata och uttrycka sig? älskar vloggarna/instastories när Tindra är med o pratar o sjunger. Blir så glad av det. Så himla söööt

stats