Tiingelinn – Linn Andersson

Jobbiga tankar

Ligger vaken med tårar i hela ögonen! Just nu känns det så jobbigt och kämpigt! Är så mycket saker som händer som gör ont i mig och som jag absolut inte kan ta upp här.

När det finns en allvarlig sak man går runt och oroar sig för och bär på så blir allt annat så känsligt med, sådant man annars skakar av sig!

Jag har inte fått mycket skit mot mig men nu på senaste rullar allt möjligt in. Lögner, påståenden, fula kommentarer och jag försöker ska av mig men är så jobbigt. Vill liksom sätta varje liten person på plats. Men jag försöker att inte lägga energi på det! Avundsjuka kallas det ju! Stor stor stor avundsjuka. 99% vet jag dessutom vilka det är. Har kollat lite IP adresser och många leder till gamla ” kompisar” från barndomen. Så sjukt! Att människor över hela landet följer mig men de som hatar är de som är besvikna att det gick bra för mig.

Är ju en liten lantis! Som knappt haft vänner, var klassens pluggis, var ganska blyg och tog inte plats. Det sticker tydligen i människors ögon att jag vuxit som människa och att det går bra för mig.

Blir så ledsen när folk skriver sådana dumheter! Någon kommentar var att det kändes som jag kör över Gabbe. Allt handlade om att jag hade krav på honom som partner. Men hallå? Är det inte mer fel att inte ha krav? Är det ens ett krav att tex ha noll tolerans av alkohol kring mitt barn? Vore väl mer fel om jag skulle säga till en främmande man ” gör vad du vill allt är ditt val” Är det fel att säga vad för typ av partner man söker… blev så ledsen.

Jag gör ju allt för honom! Varje dag han kommit hem i veckan och helgen har jag lagat mat till han, matlådor till jobbet, överraskar i vardagen, tar med på resor, skämmer bort med kärlek varje dag! Gabbe är en otroligt fin kille! Han är liksom bra, ingen mansgris! Men bara för jag har en fin kille betyder ju inte det att jag är en dålig tjej.

Sedan är det bara en massa skit! Folk som önskar att jag inte kunnat bli gravid, gör narr av oss och säger att Juvelia och Tindra är ett fula namn, säger att jag är ful, allt möjligt. Är så svårt för mig! Jag är inte van!

Känner mig själv som en mjuk varm tjej som är väldigt kärleksfull. Tack vare sociala medier och mitt yrke har jag börjat våga ta lite plats. Men jag säger väl aldrig dumma saker, snackar aldrig skit om andra influensers eller någon för den delen. Varför vill folk göra det om mig? För mig är det så svårt att förstå varför någon kan vara elak.

Gäller allt! Hur kan man skriva så elaka saker på en blogg? Varför skiter man bara inte i den om man inte gillar den? Om man tycker att jag är ful, varför säger man det? För mig är det obegripligt!

Men med allt, varför snor man? Hur kan man inte prioritera sina barn före sig själv, hur kan man slåss och skada andra.

Jag lever nog lite i en bubbla där alla människor är goda och snälla mot varandra. Har svårt att ta in att man kan vara så elak och varför..

Men vet ni vad? Ni är så många som är så fantastiska! Som skriver så fina fina meddelanden och kommentarer som peppar mig så mycket! Hinner inte ens svara på alla men jag läser det ska ni veta! Och det tar emot för vill svara på alla och visa min tacksamhet!

Puss och massor av kramar på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eli.

    Fina Linn! MAN kan verkligen se hur fint & stort hjärta du har! När man har ett stort hjärta som du är det svårt att inte ta åt sig av vad andra säger, för det ligger utanför ens begreppsvärld. Du är bra som du är, du har en fin dotter & ännu en påväg ?

    P.S tror vi skall föda ungefär samtidigt ? Jag väntar en liten pojk (mitt första barn). Kram & stå på dig!

  2. anonym

    Du hanterar alla dåliga kommentarer på så bra sett! Du svarar så moget tillbaka!!På dessa gamla tanter,yngre folk,eller på alla som kommenterar negativt som det rycker i fingrarna på som bara måste kommentera något dåligt.. om dig och avslutar med inte för att vara elak men.. Så kommer det vilken ful klänning,barn namn, NÄR ska folk lära dig att det är elakt även fast man lägger framför inte för att vara elak.. Du är så mogen och smart Linn lyssna ej på de andra vad har dom åstadkommit i deras liv? Jag kan med säga att jag är lite små avundsjuk på dig med andra barnen&lycklig familj men jag är vuxen och vet bättre än så&att alla har sin egen kamp ang grejer. Att alla inte bara kan hylla varandra! sluta aldrig med vad du gör !

    1. Linn Andersson

      Tusen tack för väldigt fin kommentar som värmde mitt hjärta massor här på kvällskvisten! Wow, bland det finaste jag läst och jag tar åt mig! Tusen tack, håller med om varje ord du skriver! Varför måste man uttrycka saker som man vet bara kommer såra, usch! kram på dig!

  3. Sandra

    Hej Linn har aldrig skrivit en kommentar tidigare i din blogg såg när du va med i unga mammor att du är från Frövi, jag själv bor Frövi med min man och mina 2 barn men är från Örebro. Vill bara säga att fortsätt va den du är även om många andra inte önskar det bästa för en. Jag har själv inga sociala medier förutom fb men känner ändå igen mig att det du skriver om hur folk kan säga saker till en eller ger en blickar när man är ute bland folk. Är 26 år så inte så ung längre men har en 4,5 åring och en 1,5 åring här hemma och minns hur mycket folk titta på en när man va gravid bara för att man typ inte är 30+. Det är som du säger det är så stor avundsjuka bland folk eller så tror dom att man inte är kapabel till att ta hand om sina barn bara för att man valde familjelivet innan karriärlivet. Förlorade själv mina vänner när jag fick barn så har inga kvar direkt men sin familj är ju det finaste och bästa man kan ha som alltid finns där för en. Ha en fortsatt trevlig kväll och lycka till med allt!

    1. Linn Andersson

      Hej, tusen tack för fin kommentar och grattis till familjen! Bästa livet enligt mig! Hoppas ni kommer trivas bra i Frövi! Mitt barndomshem verkligen! 25 är förresten ungt hallå! Tusen tack massor med kramar till er !

  4. Maria

    Du bestämmer vad som är rätt o fel för dig. Gabbe är en egen person som också bestämmer vad som han anser rätt o fel, vad han väljer att lyssna till och inte. Tror han kan ta sina beslut där, han har valt att ta till sig att sluta röka och det är ju jättebra!. Ja självklart får man ställa krav. Man ska ju dra jämt i en relation, man lyssnar in, man får ge och ta, för att man vill åt samma håll 🙂 jag har också ställt krav och lika så min man. Träffades i tonåren och nu är vi sååå gamla (iaf över 30 🙂 om man hittat någon som älskar än och man ser till att relationen mår bra för alla inblandade o man visar varandra förståelse och hänsyn så tror jag man kommer långt, därmed inte sagt att det alltid är lätt… livet är allt och lite till.

    Kram

  5. Caroline Jansson

    Du är så stark ska du veta. Men du är värd mer än allt näthat och mobbning du får. Blir så ledsen. Goa du ❤️❤️❤️.

  6. Camilla Eriksson

    Jag tycker att du blivit mer avslappnad än du var i början av Unga mammor, inte så, förlåt uttrycket ”tillgjord” längre ?. Du verkar ha träffat en fin kille i Gabriel. Fortsätt vara DU, det kommer man längst med??. Tindra är otroligt duktig på att prata ?

  7. Melinda

    Gjorde ont i mig att läsa?❤️ Förstår inte varför dom som bara har elaka saker att skriva änns följer dig skulle jag känna sån irritation eller hat så hade jag inte följt personen. Dom är som du själv säger jäktigt avundsjuka på dig och att du verkligen har lyckats med något bra i livet kan garantera att dom själva önskar att det skulle vara dom som hade ett liknande liv, men förstår att du blir både ledsen och orolig för man vet inte vad det är för idioter som finns därute? Fortsätt att va dig själv jag gillar att följa dig tycker du har ett jätte mysigt konto och Tindra är ju helt underbar ❤️❤️❤️❤️❤️ Kram ?

    1. Linn Andersson

      Tusen tack fantastiska Melinda! <3 Blir jätteglad att du skriver till mig här! Tar åt mig av så fina ord! Det behövs ibland! Kram på dig! <3

  8. Amanda

    Men va tråkigt!! Förstår verkligen att du blir ledsen, alla gör vi olika och tänker olika och tur är väl det! Tråkigt bara att det är gamla vänner till dig som kastar skiten… dock tänker jag att dessa inlägg tyvärr ger syre till elden dem försöker starta. Det bästa är nog att kanske be någon annan läsa kommentarerna du får och be dem radera alla elaka så du inte ens behöver läsa dem, speciellt nu under din graviditet när man blir ännu mer hormonell ?❤️

    1. Linn Andersson

      Hej, ja väldigt sjukt är det håller med dig! Borde faktiskt be Gabbe läsa och ta bort allt dåligt om mig. <3

      Kram och tack för fina orden

stats