Tiingelinn – Linn Andersson

Drömmar och mål i livet just nu!

Hej finisar!

Tänkte dela med mig av lite drömmar och mål jag har just nu! Har tänkt så mycket på senaste. Blir såhär när jag är gravid, börjar tänka massa djupt som ” Vem är jag”  ” Vad vill jag” ” Hur framstår jag” osv!

 

Kristall healing

Jag är super sugen på att börja med kristall healing! Har lite av dedär flummiga i mig. Jag tror verkligen det skulle passa mig. Som egenföretagare och snart två barns mamma och dessutom influenser som är ett yrke där man åker på skit hela tiden och har en otrolig press på sig tror jag det vore perfekt för mig att få ro! Tror verkligen detta skulle kunna vara min grej!

Baka och laga mat 

Jag vill verkligen börja laga mer mat och baka igen! Har delat med mig av massor av recept på bloggen ju! Ni kanske missat det men finns olika kategorier på bloggen och under recept och matlagning hittar ni alla mina recept. Ser kul att laga mat och så tycker jag!.

Blommor och florist drömmen

Ja men jag drömmer vidare där! Nu blev jag ju antagen men fick tacka nej eftersom jag kommer få en liten bebis i sommar som såklart är ännu mer underbart. Men åh vilken stark dröm jag har om att bli florist. Funderar på att hoppa på en distans kurs faktiskt Vad tror ni om det? Eller kommer jag ta mig vatten över huvudet? Måste isf spara pengar för dessa kurser kostar.

Sjunga mer 

Mitt största intresse genom livet har alltid varit att sjunga! jag hatar att spela instrument, är dock taktiker och kan mycket då jag gick estet och hade massor av lektioner men jag älskar att sjunga! Fick så mycket fina ord från er när jag la ut videon där jag stäng en del av min egen text till ” Du är allt” jag skrev till Tindras dop. Vill fortsätta där! Göra något mer!

Ge ut en barnbok och kollektion med barnkläder 

Alltså har en så stark dröm om att ge ut en egen barnbok, en jättelätt söt liten barnbok! Även klädkollektion för barn, har färdiga designer som jag vet skulle sälja! Så mycket ideér! Jag VET att det skulle gå hem, men så ska man ha rätt kontakter att dra i, själva tillverkningsprocessen sätter ju stopp!

 

Jag är som ni förstår väldigt estetiskt lagd! Älskar allt som har med skapande att göra! Därav min Instagram! Älskar att skapa fina bilder och ser det som något väldigt kreativt. Bloggen och Instagram är så olika får mig, på bloggen skriver jag om allt, om kiss på golvet, om tårar, om kärlek, lycka, livet, vardagen! Medan Instagram mest handlar om fina foton. Älskar att skapa det estetiska! Är samma med att sjunga, att göra en barnbok, barnkläder, florist, allt handlar om skapande!

Tex så får jag massor av inspiration när jag har vackra färger och former runt mig, som blommor, mår verkligen psykiskt bra av att ha blommor i hemmet, låter sjukt men det är så! Dock måste allt vara avskalat! Hatar verkligen stökigt! Vill ha vitt, rent, ljust och så vackra blommor på det! Då trivs jag som bäst!

 

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amelie

    Du ville bli långt innan Gabbe var påtänkt. Markus ville vänta . Till han gick ut skolan . Men då hade flirtat med en annan kille. Var sur på Markus för du inte fick åka till den killen , men det vågar du inte erkänna. Gabbe får inte själv bestämma. Du är bara lycklig om du får saker och åka på spa…..SUck……Blockar allt som är sanning, svårt se sanningen i vitögat …

  2. fia

    satsa på florist om det är det som gör dig glad! Jag går på distans annan utbildning med 2 barn&det funkar toppen heja dig vilka bra mål!

stats