Tiingelinn – Linn Andersson

Mys-Fredag, Tindras nya hobby!

HEJ FINISAR!

Igår hade vi en så mysig fredag! Mormor och morfar kom ju hit på morgonen och vi gjorde Semle-testet och var jury åt arla! Så kul, hehe!

När de hade gått åt Tindra lite mat och sedan pärlade hon! Köpte stora ” diamant” pärlor på Panduro till henne. Står att de är från 3 års ålder men eftersom hon ärrar massor på förskolan och tycker det är så kul så köpte jag det till henne.  Tindra är faktiskt lite tidig med mycket, det har förskolan sagt så tänkte att klart hon ska på pärla. Det viktiga är att man inte lämnar henne ensam! Tror det handlar om risk att små barn kan stoppa saker i munnen och det har hon ju vuxit ifrån, men skulle aldrig låta henne pärla själv. Satt med hela tiden och såg hur kondenserad hon var! Det var lite utmaning för henne med vissa av pärlorna.

Hon skulle i alla fall pärla ett halsband till Tindra, ett till mamma, ett till mormor och ett till Gammelmormor. Hon fick göra 2 st igår så får hon göra flera en annan dag.

Tindra älskar att pyssla har de sagt på förskolan och det gjorde jag med som liten, och att sjunga, känns som vi är så lika, hehe. Dessutom var jag med en riktig babbelmaja!

Senare på kvällen när Gabbe kom hem så var han trött och la sig i sängen och tittade lite på tv/ mobilen och jag och Tindra spelade spel! Vildkatten med Greta gris från 2 år! Många som frågade om det! Super kul, har spelat vuxen versionen! Tindra tyckte det var så kul. Hon tar ett kort och så ska hon hitta den som ser likadan ut. Hon verkligen koncentrerade sig och letade. Är väldigt kul att se när hon får lite utmaning!

Vi var väldigt trötta igår så vi beställde Wolt mat sen. Pacos blev det. Tindra fick hamburgare med pommes som hon älskar, även hon ska väl få lite lyx på helgen! Jag åt kyckling med pommes och Gabbe åt någon taco grej, hehe, vet inte vad det hette. Men supergott!

Sen när Tindra somnat så tittade jag och Gabbe på Wall:e inne i sängen! Båda somnade! Vaknade i morse av att TV:N var på, haha!

Smuuutsig spegel… 

Så duktig tjej!

Jättefina halsband! 

Haha denhär bilden! ” Mamma ta kort på mig och mina djur” Super nöjd tjej! Hon har börjat vilja ta kort nu för tiden med, och säger till när hon vill att jag ska fota henne! Ju äldre hon blir ju mer måste allt vara på hennes villor!

Så kul att sepia spel med mamma! 

Mumsig middag!

 

Puss och kram !

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats