Tiingelinn – Linn Andersson

Tagit till mig av er kritik och kan hålla med!

Hej finisar!

Inom min bransch så möts man av kritik och negativa kommentarer! Det är såklart aldrig kul. Dock har jag tagit till mig av en sak och det är att börja korr-läsa mina inlägg. Det är inte okej att skriva eller framföra det på ett elakt sätt, och vill gärna inte att ni påpekar massor av småsaker MEN jag ska börja korr-läsa alla inlägg.

Stava fel kan jag göra ibland. Jag startade min blogg innan Instagram ens fanns, enbart för att bli bättre på att stava. Då använde jag inte punkt, stor bokstav eller något. Så man kan säga att jag utvecklats, maaaasssor! Men är inte perfekt kanske.

Dock är det onödigt och tråkigt att ni ska få läsa texter där det blivit auto-korrekt så det står helt fel ord, att det står ” tt” istället för ”att” eller ” om” istället för ”som” och massor av annat som bara är dumt. Så jag kommer börja gå igenom inläggen innan jag publicerar! Är som vanligt väldigt ivrig av mig att berätta saker för er och publicerar direkt. Men ska skärpa mig! Är ändå så pass många som läser bloggen.

Sedan att den inte är perfekt, det är ju en del av mig, den jag är, hur jag formulerar mig osv. Men småfel är onödiga. Dock är det viktigt för mig att poängtera att det aldrig kommer bli perfekt. 

En liten preggo bild!

Toppen hittar ni här 
Kjolen hittar ni här.

Just nu 30% på hela hemsidan så in och fynda!

Puss och kram på er !

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Det jag tycker du borde tänka mer på är vart du sätter punkt och komma, gör man det korrekt, så blir texten lättare att läsa oavsett om man stavar fel!
    ❤️

stats