Tiingelinn – Linn Andersson

Är det okej att kommentera andras utseende ?

Hej finisar!

Gud vad denhär helgen har gått fort. Alla dagar går så himla fort. Just nu känns det som tiden går för fort, att dygnen är alldeles förkorta. Under Corona tiderna så är Tindra hemma från förskolan. Alla har olika tankar och åsikter kring Corona men vi har valt att hålla Tindra hemma. Vi umgås mycket med min mormor och morfar, även Tindra gör det så för att inte behöva bryta kontakten med dem över en längre tid och av massor av andra skäl och anledningar så är Tindra hemma med mig på dagarna.

Det påverkar ju såklart mina förutsättningar att arbeta men så får det helt enkelt vara just nu. Därför blir det lita glapp mellan blogginläggen ibland. Är så svårt att veta vad jag ska prioritera först.

Såklart prioriterar jag mina betalda samarbeten, sedan instagram och youtube. Vill att ni ska få MINST en video i veckan. Vi kör ju gravid vecka för vecka liksom. Känns som ni dock börjat tappa intresset för oss på youtube. Är det något annat ni vill se? Berätta gärna.

Till rubriken, är det okej att kommentera hur andra ser ut? Börjar bli så himla trött på det. Jag skakar av mig hat kommentarer och folk som bara är dumma. Men när människor tror att de är snälla och inte förstår själva hur korkat det de skriver verkligen låter, då blir jag lite rädd för människor.

Delade denhär bilden nedan, eller ja en video denna är tagen vid samma tillfälle. Så skriver en vuxen kvinna, en annan mamma till mig att jag inte ser frisk ut. Jag frågar vad hon menar och hon påpekar att jag är mörk under ögonen och börjar skriva att jag måste sova eller att något i min kropp är fel. Ursäkta men förstår ni själva hur sjukt det är när någon som inte känner eller aldrig har träffat mig utifrån en video kan skriva att något är fel i min kropp pga att hon tycker jag har mörka ringar under ögonen.

Jag sminkar mig väldigt lite. Har inte vanlig foundation utan en bb Cream bara med transparent puder. Sedan är jag gravid, mamma och egenföretagare, man är trött ibland! Just som mamma är man nog alltid trött? Tror de flesta kan relatera till det. Jag är ganska mörk under mina ögon jämt. Men inget jag vill att andra påpekar. Är ju inget jag blir glad av. Nej att tro sig veta om en annan människas välmående och hälsotillstånd via en bild är lite tokigt, i alla fall i min mening,

Kände mig förövrigt ganska fin på denna bilden. 

Jag och Tindra fick så fina påskpresenter av mormor! En skål med godis och en hare eller ja ( Kanin tycker Tindra) i! 

Tindra fick en egen liten blomma av mormor! Så nöjd, den skräp hon med till Gabbe!

Nytt favoritställe i Örebro. Wellvibe heter det. Bara beställt via wolt dock men deras smoothies är nog de mest magiska! Mums!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Du är fin som du är! Klart man är mörk under ögonen ibland, det hör till vardagen ☺️ iallafall för mig. Är också gravid.

  2. Hanna

    Tycker du är en fantastisk mamma och du lägger verkligen tid och kraft på dina inlägg, det är så fint ? jag arbetar själv inte med sociala medier, men skulle gärna vilja prova ? Det kanske inte är så lätt att inte bry sig när andra skriver negativa saker för det är klart att man bryr sig. Fortsätt precis som du gör, du är fantastisk och jag hade själv önskat att vara lika fantastisk som du, men det är svårt med fem underbara barn som tar i princip all tid ?

  3. Maria

    Känns som det är så olika vad man tycker är ok o inte??? Tex man säger inte vad tjock du är tex men när man är lång får man höra jämt oj vad lång du är spelar du basket 🙂 hur lång är du?…. man säger ju inte precis oj va kort du är hur kort är du???? Om man ska ta motsatta då. Nej man vet aldrig hur någon tar kommentarer så man ska passa sig för det att kommentera tror jag

    1. Amanda

      Jag får jätreofta hör ”vad kort du är”, ”hur kort är du??” Och även kommentarer som ”haha du är så gullig (samtidigt som den klappar en på huhudet)”. Det är inte heller kul så förstår precis hur du känner :/

  4. Mia Lindgren

    Hej Linn. Vi känner inte varandra. Men jag har räknat ut att din väns mamma och jag lekte en del som små (vi bor inte i samma stad eller så). Men det har inget med mitt svar att göra.

    Alla människor kan få mörka ringar under ögonen. Jag får det i perioder. Använder då en kräm för det. Men det jag verkligen vill säga är att den människan som skrev måste vara bra Avis. Du är ALLTID fin. Även osminkad. Dessutom verkar du ha en fin insida så då blir utsidan ännu finare. Fatta hur fin du är liksom ❤️ Fortsätt att vara den du är. Och en liten hemlis som ingen vet….du har lärt mig g massor. Följer mest på insta. Och wow! Du inspirerar mig verkligen!! Keep going strong. Kram

    1. Linn Andersson

      Åh men tusen tack blir helt rörd! Är så himla himla tråkigt när man får höra sånt där hela tiden. Blir jätteglad av en så himla fin kommentar! Massor av kramar till dig ! <3

  5. Anna köhler

    Blir förbannad när folk alltid ska hacka på dig är inte rätt du är vacker med o utan smink himmel att folk inte kan ge sig

    1. Linn Andersson

      Åh tack Anna! Då är så gullig med massor av fin energi! Fina kommentarer på instagram hela tiden. Kram till dig

stats