Tiingelinn – Linn Andersson

Gravidfotografering och myskvällar!

Hej finisar!

 

Fredag

I fredags hade jag och Tindra en riktig lekar med lego dag hela dagen! Hon har ju fått sitt nya fina sagoslott från Ebrix och så har vi även massor med djur i duplo. Så himla kul tycker Tindra. Koderna LINN15 och LINNFRI är fortfarande giltiga hos Ebrix om ni val köpa något lego/duplo i 2 dagar till.

När vi satt och lekte så kom Postnord och plingade på. Det var en man som sa att han hade en stor lastpall utanför som han inte kunde få in genom porten och frågade vart jag ville ha den. Det var 2 stora paket på till ett skötbord vi beställt. Han berätta att han inte kunde bära upp det för han får bära högst 35 kg. Fick panik och visste inte vad jag skulle göra. Jag sa typ ”Oj jag är gravid beställde hemleverans just därför” men han var så himla snäll och tog loss paketen från pallen och bar upp till mig. ” Jag har med barn” sa han! Riktigt riktigt snällt!

Sedan kom ju jag på att jag skulle montera skötbordet. Jag är otroligt obändig med sådant. Jag ÄLSKAR DIY pyssel, pill och sånt men inte att montera stora saker eller att borra hål i väggar. Men samtidigt vill jag få allt klart! Sådan är jag, ganska ivrig av mig. Rev upp paketen, satt en timme, fick ihop 2 delar och gav upp.. bra där Linn.

Jag la upp på facebook om någon kunde komma och montera åt mig och då hörde det av sig några men de ville ha så sjukt mycket betalt. Som tur var så hörde min vän Melina av sig! Hon och hennes sambo kom och han fixade allt på typ 20-30 minuter! Händig karl! Evigt tacksam!

När Gabbe kom hem så åkte vi till hans mamma och åt middag! Otroligt gott med lax! Bra för mig med! Massor med bra grejor i lax när man är preggo, haha! Tindra hade så kul för Annelie som Gabbes mamma heter har köpt 2 dockskåp som hon har hos sig och nu hade de dessutom flyttat in jättesöta kaniner i dockskåpen! Tindra var helt fast, lekte med det i över en timme utan att ens prata med oss andra, hihi. Så gulligt. Hon älskar att åka dit. Hon brukar fråga mig om vi ska åka till ” Hunden” snart. För de har en hund hon tycker är så söt. Min dotter älskar verkligen djur.

 

Lördag 

I lördags gick vi upp tidigt för att ta Gravid bilder för första gången denhär graviditeten. Vi fotade med en fotograf som heter Madeleine Viberg. Hon var så himla himla gullig. Vi fotade vid Karlslunds herrgård. Så himla fint där. Var dock jätte, jätte, jätte kalt.

Jag bytte om inne i ett tält och så kom det en reporter från NA. Lokala tidningen i Örebro län och ställde massor av frågor angående vårtecken, Corona osv. Sedan tog han en bild på oss som kom med i tidningen när det står att vi gör en gravidfotografering i ett tält, hahaha! Mina släktingar undrade varför vi skulle ta kort i tältet när det är så fint vid Karlslunds herrgård, haha!

Fotografen skämde bort oss! Fick en magisk blombukett, även alkoholfritt bubbel, en dregglis till bebis, Tindra fick en liten kanin och ja så himla gullig!

Sedan var vi hemma och hade det mysigt. Jag tog ett varmt bad, var så kall och Gabbe och Tindra gosade framför TV:n.

När jag badade ringde Moa och frågade om vi ville ses. Jättespontant kom hon och Eddie över. VI hade en otroligt mysig kväll! Åt massor med frukt, godis, jag och Moa lagade tacos lite spontant av det vi hade hemma och sedan spelade vi sällskapsspel hela kvällen!

Så himla kul! Kan verkligen tipsa er om att testa Absolut överrens! Så lättsamt kul spel! Klicka in på det för att läsa mer om spelet. Vi spelade till 2 på natten! 

” Jag måste ha tigerjackan på mig mamma” Hennes leopardjacka kallas tigerjackan och är den enda hon gillar. 

En bebiskula!

Magiska blommor!

De finaste jag har!Våra presenter från fotografen!Massa gott!

Även tacos! Men fina skålarna jag fick av min lillebror i present!

Min älskade unge! Hon älskar frukt, mango, vindruvor och jordgubbar är favoriterna, och melon! Till och med godare än kakor!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Spännande o se bilderna tyvärr har ja bara sorgsna minnen därifrån IOM fika efter två begravningar

stats