Tiingelinn – Linn Andersson

Mysig underbar söndag i vårsolen!

Hej finisar!

Glöm inte att spana in senaste Vloggen från gravid vecka 23! Klicka här!

I söndags hade vi en så himla mysig och fantastisk dag. Min mamma kom hit och pysslade med Tindra!

De gjorde en strumpa-kanin! Haha, gullisar! Pyssel är ju det roligaste som finns tycker Tindra. Sedan fick hon även sitt nya bord och stolar med kaniner på! Dessa kan ni tävla om på min Instagram, inte hennes då utan likadana i valfri färg, så så fina!

Vi var även iväg och tittade på fotbollsmatch när min syster spelade nära där vi bor. Fikade och hade trevligt i vårsolen. Ska du dock erkänna att jag är otroligt ointresserad av alla sporter men nu har jag iaf varit och tittat på syrran en gång. Henne älskar jag så otroligt mycket min underbara Fanny.

På eftermiddagen åkte vi ut till våra vänner Marcus och Hanna! Fikade lite, njöt av att vara ute på landet och sedan lekte Tindra massor med deras katter.

Älskar helgerna så mycket! Synd att det är dessa corona tider men försöker hitta på det man kan med min lilla familj.

Så nöjd med nya rummet! Vi ska köpa ny säng till henne snart. 

Puss puss på mammas mage!Här roddar hon själv med kanin bordet. Här har vi min man som lagar lite köttbullar! Längtar efter att få kalla han för min man på riktigt. Fanny i bakgrunden ute på planen. Tindra sa hela tiden ” Fanny har blåa kläder och rosa hårband” Mumsigt fika som min mamma hade med sig.Goa unge! Mormor och Tindras strump-kanin! Tussilago ! Gose katten!

Min lilla familj!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats