Tiingelinn – Linn Andersson

Positiv energi av våren!

Hej finisar!

Dessa corona tider tar ju verkligen kål på än. Allt blir så tråkigt när allt är stängt, man kan inte hitta på någonting känns det som. Men nu när våren början komma så bubblar det upp energi i mig i alla fall. Jag älskar våren! Min favorit årstid faktiskt. Alla har sommaren men jag har våren. På sätt och vis gillar jag sommaren mer för det är varmt, man har semester, badar och så. Men på våren känner jag sånt där pirr till och från, nästan som när man är nykär!

Jag har ju någon svaghet för blommor. Blir glad av blommor. Färg generellt stimulerar minna sinnen!:Älskar doften på våren, alla fåglar, allt som varit dött väcks lite till liv, träden blommor, ja ni förstår. Är lite flummig ibland.

Nu kan man gå ut istället för att bara sitta inne och glo. Underbart med barnvagns promenader!

Tindra älskar blåsippor! Hon har lärt sig massor av blommor hos min mormor och morfar! Hennes favorit är blåsippa! Kan hålla med henne, de är ju väldigt fina.

Polarn och pyret hade fått hem så fina våriga kläder! Beställde hem lite till mina tjejer! Länkar under bilderna! Tindra skulle kunna ha på sig sin klänning med blåsippor varje dag om hon fick. En riktig vår klänning. När hon dansar så snurrar kjolen med. Så söt!

Titta hur hon står med fötterna, lilla dans tjejen!

Kom till klänningen här! 

Till lillasyster köpte jag hem denna söta body med mina favorit blommor körsbärsblommor på!

Sedan rosa tights till . 

Sedan så hin kan matcha med mig och Tindra! En röd randig body.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats