Tiingelinn – Linn Andersson

Måla ägg

Hej finisar!
Nu finns en ny video ute där vi inreder bebisrummet bland annat! Klicka här för att kika på den! 
Tindras och mitt delande intresse att pyssla fortsätter. Enda sedan hon kom hem från förskolan och hade lärt sig att pärla pärlplattor har vi varit igång. Köpte ju först en burk med pärlor som hon tyckte var så himla kul. Har även köpt pärlplattor fast stora men vi har inget strykjärn, ( Haha ja det är sant) så måste skaffa det innan så vi kan stryka pärlplattorna hon gör.
Så sjukt att vi inte har ett strykjärn, jag vet! Önskar mig ett typ imorgon och en strykbräda, haha.
Hur som helst, senaste projektet blev att måla ägg! Köpte ett ägg med tillhörande färger på Flying tiger för 30 kr! Tindra var så himla duktig, är grymt imponerad. Hon målade liksom inte bara massor av kladd utan gjorde varje blomma som var på ägget i olika färger. Så duktig för att vara 2,5 år!
Tindra ÄLSKAR att måla, pärla, rita, och allt sånt! Tidigare gjorde vi ju ett kit med kycklingar från panduro. SÅ kul!
Funderar på vad nästa pyssel ska få bli, hehe.
Gillar era barn att pyssla? Vad brukar ni göra? 
Koncentrerad , då åker tungan ut!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Fungerar super att ta en kastrull, värma på den på spisen, lägga folie på pärlplattan och sen ta den varma kastrullen på ?

 2. Jessica

  Vi har en son i samma ålder som Tindra. Vi brukar ta in stenar och måla, både med färg eller tusch. Ibland gör vi ”kladd projekt” genom att måla med raklödder som är färgat med målarfärg. Superkul!

  ps. följt dig sen vi väntade barn samtidigt och tycker du är en fantastisk mamma och växt otrolig mycket under denna tid. ds.

  1. Linn Andersson

   Men gud vad glad jag blir! Blev helt varm i hjärtat av en så fin kommentar. Tack för tipset med stenarna med, och raklödder, lät jättekul ju!

stats