Tiingelinn – Linn Andersson

Spontan shoppade massor med blommor.

Hej finisar!
Hoppas allt är bra med er. För några dagar sedan pratade jag med min farmor i telefonen och vi pratade om hur glad man blir av blommor och att det verkligen piggar upp i såhär tråkiga tider som det är nu.
När jag skulle hämta paket på Willys igår så ligger det ett blomsterlandet precis bredvid och tänkte att jag ska tusan gå in och köpa mig en bukett tulpaner. Men slutade inte riktigt så, haha.
Hade suttit ute på balkongen hela dagen och arbetat medan Tindra sov middag jättelänge eftersom hon var sjuk. Var strålande sol och VARMT ute och fick sådan feeling att göra fint på balkongen. Så väl inne på plantagen hittade jag så mycket. Skickade SMS till Gabbe och frågade om jag fick köpa blomlådor, skickade bilder och frågade vilka han tyckte var snygga , frågade om allt som ett barn ” Får jag köpa dethär” haha. Visst för att det är mina pengar och jag gärna lägger de på blommor och växter hehe. ( Han vill låga sina på en elgrill till balkongen så kommer jämna ut sig, hehe..) men vill ändå fråga innan jag kommer hem med massor av saker som ändå ska vara i hans hem. Men han sa ”kör älskling köp vad du vill, du vet vad som blir fint” . Han blev nog trött på att få 100 bilder på olika träd, och nyanser på pelargoner, haha!
Köpte i alla fall 3 st blomlådor , 4 pelargoner till varje med lite olika nyanser, sedan en sådan kruka som blir som en ampel och till den tillfälligt en hortensia, var så underbar färg och bra pris på den! Sedan blev det ett jättefint träd! Det kommer ge fina vita blommor och dofta! Kruka till det och så lite smågrejor som tulpanerna, hehe.
Blir som ett barn av blommor. Man kan typ inte göra mig mer glad än att köpa blommor/ växter, doftljus, smycken , porslin eller barnkläder till mig. ( Alltså om det ska vara något materiellt)
Fanns massor av annat jag med vill köpa men får lugna mig lite i alla fall! Kommer bilder här nedan. 
Ville köpa detta fina trädet med körsbärsblom med!
Favorit blomma sedan jag var ca 10 år och i Turkiet, Hibiscus heter den! Så himla magisk! Behöver mycket ljus! De blir knoppar på nätterna och blommar ut igen på dagen. Minns när vi var utomlands och de växte vilt, satte i håret hela tiden, sååå fina!
En annan favorit, löjtnadshjärta!
Denhär fina! Hade velat ha en stor sådan.
Korgen när jag var klar! Åh de var så gulliga på plantagen, var inge folk där alls och de sa att jag kommer få Örebros finaste balkong, hihi åh!
Bakluckan har nog aldrig varit så fin, hihi.
Blev såå fint med mina blomlådor. Var dock jättemånga som skrev att man inte får ha blomlådor utåt i lägenheter, aldrig hört?! Grannarna har ju, men får vända inåt då kanske.
Ställde ut mitt påskris med! Passade bra där.
Juste köpte en lite pippi fågel att ha i hortensian med.
Hur fint ? Älskade att de var så fina nu när de inte blommar med! Skulle dessutom blomma i 2 månader! WOW! Då kommer det dofta med!
Såhär hette mitt lilla träd.
Nu vill jag göra klart allt! Fixa trätrall, mysa till det, få upp ett nät med växter på väggen osv osv. Var lite ivrig kanske, måste hålla bra koll nu så att de inte blir minusgrader. Då får pelargonerna och hortensian stå inne på natten.   Puss och kram !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ramona

    Om andra har ha du med 😉

    Hortensia ändrar färg beroende på surheten i jorden så bli inte förvånad om den har ändrat!

  2. Cicci Nilsson

    Sååå himla Ffnt! Hehe.
    Vem hade bäst utbud av blomster? Du berättade om både Blomsterlandet och Plantagen…Bredvid Willys ligger väl Blomsterlandet, eller har Plantagen tagit över där?
    Vill eran så himla söta dotter vara med och pyssla fint med blommor också?
    LÖJTNANTshjärtan är verkligen fina.
    Blomlådor som hänger utåt på balkongräcket = stor olycksrisk för människor nedanför. Kommer du utbilda dej till florist? Intressant tänk. Lycka till.

    1. Linn Andersson

      Oj menade blomsterlandet! Gud blandar ihop! Plantagen ligger väl vid Ica maxi eurostop? Haha gud va iaf på blomsterlandet ? kram

  3. Petra J

    Blomlådorna kan ju ramla ner och skada någon eller något om det kommer en storm tex. Därför brukar man inte få ha dem på utsidan. Men det är ingen lag på det utan nog mer en bestämmelse hos hyresvärden/bostadsrättsföreningen.

  4. Jenny

    Blev jättefint!!! Önskar verkligen att jag med hade gröna fingrar ?
    Kram och tack för en bra blogg ❤️

  5. Jennifer

    Hej! Tänkte bara säga att det bästa är kanske att kolla med den hyresvärden ni har och vad de säger, Vi fick inte ha utåt för att smuts (tex när blommorna trillar av, vatten som rinner igenom osv) inte skulle landa på någons balkong eller någon som gick nedanför. Så dubbelkolla och se vad de säger om blomsterlådor 🙂 Ser väldigt mysigt och fint ut det du gjort!

  6. Dess

    Vissa hyresvärden tillåter andra inte. Enklast att ringa och fråga så vet man❤️❤️ så fint det blev!

stats