Tiingelinn – Linn Andersson

Vilka är vi?

Hej finisar!
Många utav er som följer mig på instagram och läser på bloggen har gjort det i flera, flera år, medan många av er är nya!
Vissa av er vet verkligen så mycket, det känns som ni känner mig, har koll på vad jag och mina syskon, min mamma osv heter. Mina drömmar genom åren, min ögonfärg, mina rädslor, ja men allt! Medan vissa av er är helt nya! Jättekul båda delarna!
Tänkte i alla fall presentera min lilla familj lite.
Jag heter då som de flesta nog vet Linn Andersson. Är 22 år gammal och mamma till Tindra. Jag blev gravid med Tindra ( planerat alltså med flit) när jag gick sista året på gymnasiet och var 18 år. Tog studenten i vecka 26 och i september 2017 kom hon till världen. Jag bloggade långt innan jag blev gravid men det började komma många läsare i graviditeten. Började jobba som influenser när Tindra var 1 månad gammal ungefär och har gjort sedan dess. ( Måste ta ut alla mammadagar nu innan de brinner inne)
Då hörde de av sig från ” Unga mammor” som gått på viafree och TV3 och frågade om jag ville vara med. Jag tackade nej flera gånger innan jag tillslut tackade ja. Jag ville visa att man kan vara ung, planera att skaffa barn, ha bra resultat i skolan osv. Man måste inte ha haft drogproblem, blivit gravid av misstag osv osv som många får det att framstå som. Att man kastade bort livet liksom, jag ser det snarare som att jag valde livet. Där medverkade jag tillsammans med mitt ex ( Tindras pappa ) i 3 säsonger. Något som var otroligt kul, lärorikt men även jobbigt och påfrestande.
Sedan dess har livet rullat på. Jag och Tindras pappa separerade för 1,5 år sedan. Det är något jag aldrig kommer att prata om då det är för personligt. Sedan bestod mitt liv av mig och Tindra. Hade bestämt mig ett tag för att jag inte behöver män.i mitt liv. Tjejer är bäst, haha. Vi flyttade till vår drömlägenhet jag och Tindra. En nyrenoverad sååå mysig 3:a. Där hade vi det jättebra.
  Sedan i juni 2019 träffade jag Gabriel som är min stora kärlek i livet. Kanske inte min första men absolut min största brukar jag säga. Vi blev blixtförälskade! Redan dagen efter vår första dejt hörde han av sig och ville träffa mig igen. Sedan dess har vi bokstavligen suttit ihop. Aldrig varit med om det förut. Men vi blev så kära, så fort. Kan inte leva utan honom, är det rätt så bara vet man, det tror jag i alla fall. Gabriel är 22 år, fyller 23 den 12 juli. ( Bebis är beräknad 11 juli) i år. Han är utbildad till svetsare men jobbar just nu som truckförare tills något svetsjobb dyker upp. Gabbe, som alla säger, ingen säger Gabriel förutom jag och hans mamma vilket är sååå fynd då det är ett otroligt vackert namn, hade med det på en lista sedan Tindra låg i magen på förslag till pojknamn, haha! Men i alla fall, Gabbe har levet ett helt annat liv än vad jag har gjort. Blöjor, bebisar och familjeliv fanns inte på kartan för honom för ett år sedan, så himla sjukt vad livet han förändras. Gabbe va mer den typiska killen som festa och levde livet när jag tog hand om en bebis. Han hade inte en tanke på barn NU innan vi träffades. Jag har frågat sååå många gånger hur han kunde förändras så mycket av att träffa mig. Ingen trodde på oss 2 i början, verkligen ingen typ. Men sedan vi träffades har han aldrig varit en fest-kille. Han sluta röka efter vår första dejt, så aldrig varit med han när han rökt, har inte festat loss eller något. Enligt honom så förändrades hela världen när han träffade mig och han kände att ” Det är exakt det här jag vill”. Vi flyttade ihop direkt nästan. Eller ja, Gabbe sov hos mig varje natt och efter att han gjort det en månad så sa han upp lägenheten. Vår första dejt var samma dag som min lillebror tog studenten, och nu är lillasyster beräknad på hans 20 års dag. Anton har något inflytande i vår relation tror jag, haha. En enda dag var vi ifrån varandra och det var midsommar. Men då kom Gabbe på kvällen i alla fall, hihi. I höstas någon gång, tror i typ oktober så blev jag gravid! Planerat även denna gången. Folk har sina åsikter hit och dit men ingen kan veta vad som är bäst för någon annan. Gabbe verkligen längtade efter att bli pappa, jag ville ju med ha fler barn så vi körde!   Redan sedan första dagen har han och Tindra klickat så otroligt bra. Deras relation är helt fantastik. Det gjorde ännu mer att jag kände att han kommer bli en bra pappa. Gabbe kände att han ville ha barn och att jag skulle bli mamman till hans barn för han tycker att jag är en så bra mamma. Han märkte stor kontrast från tjejer han tidigare träffat. Såg hur ansvarsfull jag var, hur jag städar, jobbar, lagar mat, handlar, åker på aktiviteter ( Ja dehär var ju sommaren innan Corona, R.I.P) tar hand om ett barn, ja men ni fattar.   Nu längtar vi massor efter lillasyster i magen, Undrar när hon kommer att komma, så spännande Tindra längtar också. Hon klappar på magen och säger ” Bebis vill du komma ut” haha!   Det var lite om min lilla familj.
Puss och kram på er
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle

    Hej, jag heter Isabelle och blev så rörd av att läsa om din familj, så fina ni är! Intressant det där att han förändrades när ni träffades, känner igen det i min kille också – jag fick honom att vilja bli pappa, så vackert.. vi har en son på 2 år ❤️ Många kramar /Isa

stats