Tiingelinn – Linn Andersson

Påsk bestyr

Hej finisar!
 
Måste bara säja, oj vad jag gått in för påsken i år! Förra året hade jag inte ett enda pynt och i år då tusan har jag gått all in! Gjort påskefterrätter, blomsterarrangemang, köpt påskgodis, sminkat Tindra till kanin , målat ägg på magen och jag vet inte vad, haha.
Tror allt detta kommer pga corona. Jag försöker liksom hela tiden förtränga bort alla mina rädslor och tankar ring det och tänka positivt. Är sådan av mig att jag hela tiden försöker anpassa situationen och göra det så positivt man bara kan!
Sedan har ju mina intressen typ ” försvunnit” lite sedan jag blev mamma. Att vara mamma och egenföretagare samtidigt gör att man inte har massor av tid till att gå på aktiviteter, ha intressen osv. MEN nu har jag verkligen kommit igång med de igen på hemmafronten, hihi.
 
Hade även ett litet samarbete med hemmakväll så vi fick hem massor med roligt godis att smaka på! Sedan kom det en låda från Candy people och ett bud från Lindt så blivit överrösta med godis, haha. Tackar man INTE nej till.
 
Hittade även helt magiskt ROSA videung på Indiska. Kostade 149 kr så var verkligen inte billigt men så fint. Kommer få stanna kvar som vårinslag nu efter påsken med, så himla vackert. Jag känner verkligen att blommor och växter är något som gör mig glad, det vet ni ju om! Så det är något jag gärna grejar med och har i hemmet för att pigga upp. Vi är väldigt väldigt mycket hemma och är egentligen sådana personer som far och flänger mycket, gör aktiviteter osv.
 
Tänkte visa er mina fina påskblommor jag gjorde till min mamma och svärmor. ÄLSKAR ju att pyssla och greja så istället för att köpa färdiga blomsterarrangemang satte jag ihop egna. Har lite svårt för det typiska ” påskiga” gula knalliga. De jag gjorde passar så bra för tar man bort pyntet är det en stilren vit kruka och en fin grön växt man kan ha kvar efter påsk liksom. 
Massor med goda nyheter från hemmakväll. Wow de med fazer citronmaräng var HELT MAGISKA! Kul med praliner av Merci med och lite dumle med jordgubbssmak.
Hur magiska påskägg från indiska då? Köpte både till mig själv och gav bort, hehe.
Här är blommorna jag ” satte ihop”. Köpte vita krukor, de gröna växterna och sedan plockade jag ihop lite vår och påskpynt och satte ihop något eget. Vita små kycklingar med prinsesskronor en liten pinne med fjädrar och en liten fjäril. Var ju super enkelt att fixa men tyckte det blev lite sött.
Här har vi min helt gudomligt söta dotter. ( Skryt) men man får tusan skryta lite om sina barn. Tindra är den finaste bästa ungen på hela jorden i mina ögon och kommer alltid vara. Tror alla mammor där ute kan hålla med mig om det, fast om sina egna barn alltså.
Mitt rosa Vide! Så magiskt!
En mamma som ätit lite för mycket påskgodis ( eller har en bebis i magen) och lilla Tindra. Så himla sjukt hur fort det går! Är nu i vecka 27! Galet ju. När jag var i vecka 27 med Tindra hade jag precis tagit studenten. Var så himla liten och ung, har växt enormt som människa på dessa 3 åren.   Puss och kram
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats