Tiingelinn – Linn Andersson

Påskdagen

Hej igen finisar!
 
Har gjort massor av inlägg om vår påsk nu, haha. Haft så mycket bilder och mycket att skriva om. Har aldrig varit så förtjust i påsken men i år vet jag inte vad som hänt. Tror att det är kul för det händer något och just nu är det ju ganska lite som händer om man säger så.
 
Hur som helst, i Söndags var vi hos min mamma och firade påsk! Vi blev bjudna på god påskmat, min mamma hade ordnat så himla fint. Hon är så himla duktig min mamma! Har alltid gjort fina dukningar osv med servetter, tallrikar och sånt. Vill verkligen bli som henne, ge min barn samma känsla.
 
Vi var inne och åt, med mina syskon, mamma och hennes sambo, sedan höll vi oss utomhus. Min mormor och morfar är över 70 år så vi kan inte träffa dem ” på riktigt” . Bara på flera meters avstånd ute. Men mamma hade verkligen ordnat det bästa i dessa rådande tider. Hon hade gömt små påskpresenter till alla ute i trädgården. Så fick man ett foto på SMS till sin telefon på det man skulle leta efter. Tindra hittade först för hennes var under sin rutschkana så hon såg det direkt på bilden och sprang dit, hehe. Så himla gullig grej liksom.
 
Vi tog med påskpresenter Tindra gjort till mamma, mormor, pappa och farmor med. Så åkte vi runt och lämnade utanför dörrarna. Alla blev verkligen så glada för Tindras pyssel. Känns hemskt tråkigt att inte kunna träffa våra släktingar. Kunde inte ens komma till farmor när hon fyllde år liksom. Vill ge både mormor och farmor en stor kram, men kramas inte med någon alls nu, förutom Gabbe och Tindra, inte ens vänner eller min mamma. Värst är det med Tindra som alltid vill ge alla en puss och en kram.
  Vi hade i alla fall sjukt mysigt ändå och till efterrätt hade jag med ett av mina sjuka fruktfat, haha. Har liksom verkligen gått all in! Mamma hade med gjort så fina rulltårtor med ” ägg” på och beställt en tårta från caféet i stadsträdgården. Jättegott!
Älskar dessa äggkoppar. Har lite från detta porslin. Liknar Mateus men detta är ett annat märke, tror de heter nerbära om jag inte minns fel.
Vitsippor! Mamma har massor i skogen framför huset.
Så himla fint. Måste fått mitt intresse för fint porslin från min mamma! Dessutom hade hon matchande kaffekoppar till servetterna senare till fikat.
En busunge som fått tablettask på sin påskvandring.
Gulle! Kanin jackan köpte jag på wish när jag var gravid med Tindra, haha! Otippat men sant.
Lite vuxen-bubbel och gravid/ barn bubbel.
Älskade syster och dotter
Mammis och Tindra
Nöjd tjej!
Tindra fick även träffa min mammas arbetskollegas hund, också utomhus såklart. Så nöjd tjej! Hur söt valp? Smäller av!
Påskfika!   Puss och kram !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats