Tiingelinn – Linn Andersson

Vår påskafton

Hej finisar!
 
I lördags var det påskafton och vår lilla familj hade inga planer. Vi tänkte mest bara vara hemma och mysa. Vill ni se vår dag i video format så kan ni klicka här. 
 
Min mamma hörde av sig och undrade om vi ville ses utomhus i stadsparken. Det är en jättevacker park i Örebro. Ligger så himla fint, de har Stadsträdgården, massor med blommor i alla årstider, en stor lekpark och så angränsar det till stora holmen som är en Ö med massor av roliga aktiviteter för barn samt Vadköping som är som Örebros ” Gamla stan” ungefär. Det finns även en stor lekpark där, stora gräsplättar att ha picknick på, ja men jättefint.
 
Så vi åkte dit och träffade min mamma, syster och mammas sambo utomhus i parken. Tittade på blommorna, Tindra lekte i lekparken och så fikade vi. Så himla mysigt där! Tvättade händerna så noga efter stadsparken och rengjorde man handsprit säkert 10 gånger. Så nojig. Även fast det är ute kan ju viruset överleva på ytor och har börjat bli nojig över lekparker MEN vi kan inte sitta inne i lägenheten i flera månader, man måste kunna gå ut och leka med. Var i alla fall så himla mysigt.
 
När vi kom hem så hade vi lite skattjakt för Tindra. Vi hade gömt ett så stort påskägg till henne, hihi. Hon var så himla lycklig över det. Vi hade världens tur, vi bor i ett litet bostadsområde i Örebro där det är massor av harar. Det har varit stora följt där de nu byggt massor av fastigheter, villor osv så är fortfarande harar där titt som tätt. Så kommer en hare och hoppar utanför vår balkong, på påskafton exakt när vi sitter där och äter frukost! Vad är oddsen liksom?
 
Tindra har berättat för ALLA om att hon såg riktiga påskharen, att han var liten och att han gömt ett stort ägg i en buske till henne. Goa goa, unge!  Riktigt lyckad påskafton!
  På kvällen sedan var en liten familj som bor 10 min från oss över och åt lite tacos och spelade spel. Så mysigt. Blev ingen sen kväll då alla var så trötta!
Tindras min när hon ser ” påskkärringen” med sin mamma och mormor, haha!
Magiskt med magnolia som kommit fram på vissa ställen i stadsparken!
En liten krokus tjuv!
Så glad tjej!
En suddig bild på ” Påskharen” Ni måste kolla vår påsk vlogg fick med han så bra på film!
Tacomys!
Efterrätt
Tindra och Alfred busar innan Tindra skulle natta.   Puss och kram
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats