Tiingelinn – Linn Andersson

En fantastisk lördag och söndag

Hej finisar!
 
I lördags hade vi en otroligt mysig dag.
 
På förmiddagen åkte jag iväg till min vän Josefin och fixade man fransar. Vi försöker ju att träffa så lite folk som möjligt så var himla mysigt att kunna träffas bara Josefin och jag. Älskar även att känna mig fräsch.
När jag kom hem var brorsan hemma hos oss. Han var ute på cykletur och hade stannat till så vi åt lite daim tårta på balkongen och han drack kaffe med Gabbe.
 
Sedan på eftermiddagen kom Tindra hem igen, Hon sov hos min mamma fredag till lördag och när hon kom hem följde även min lillasyster Fanny med. Så mysigt.
Vi grillade på balkongen, öppnade paket och hade en mysig lördag. På kvällen tittade vi på sommaren med släkten när Tindra lagt sig.
 
Sedan blev det söndag, Fanny sov över och hela familjen vaknar på strålande humör. Gabbe säger direkt att det är fint väder så vi ska dra till en park och ha picknick. Inget TV tittande idag säger han. Blev så chockad för känns så himla ” inte han” utan mer en ” Linn grej” . Vi åt god frukost och sedan städade jag och Fanny min garderob. Det tog sin lilla tid. Vi har rensat ut galet mycket kläder så det kommer komma upp en loppis på allt i veckan. Min syster ska hjälpa mig!
 
Efter lunch åkte vi iväg till lekparken och fikade där på lite bullar och kladdkaksmuffins. Muuuums! Sedan lekte Tindra i en liten lekpark som var helt folktom, vi gick en ganska lång promenad i vårsolen och tittade på ankorna. Supermysig helg verkligen!
 
Hoppas ni med haft en fin helg!
Puss och kram på er !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Är så otroligt fint att träffat en så fin man som fungerar så fint med Tindra och verkar vara en riktigt fin man. All lycka till er <3

stats