Tiingelinn – Linn Andersson

En riktig sommardag 2020

Hej finisar!

Idag har vår lilla familj haft en riktig toppendag. Morgonen började väl inte så vidare precis men så fort vi kom iväg ut på landet blev dagen underbar!

Vi åkte ut till Gabriels mamma och Sambos landställe och var väl där runt 12 tiden. Tindra fick en liten vattenkanna av Annelie som hon gick runt och vattnade med, hon tyckte det var så himla kul. Älskar att vattna blommor, och stubbar, och människor, och allt annat med, haha!

Sedan kom faktiskt min mormor och morfar över en sväng. De ville gärna träffa oss ute och eftersom vi var ute och landstället ligger nära Frövi där mormor och morfar ( och resten av hela min släkt bor) så var det inte så långt för dem att åka heller, De kom över och var med ute och stod och pratade en stund.

Sedan fick Tindra en ny pool av oss! Den kommer ifrån Coolstuff och är faktist till ett samarbete på instagram MEN jag kunde inte låta bli att dela med mig av bilder redan nu, hehe. Har en rabattkod med som redan funkar om ni blir sugna direkt. Koden ”10Tingelinn” ( Observera stort T och ett i i Tingelinn och inte 2 som jag själv stavar det på instagram och blogg) ger er 10% rabatt på hela coolstuffs hemsida! 

Har själv hittat en sorbetmaskin där jag vill ha! Och som sagt poolen var underbar! Kunde spruta vatten, hade en liten rutchkana, 2 glassar man kunde ta loss och leka med och bollar att kasta i hål. Är som 2 små pooler som sitter ihop.

Tindra badade massor och hade så kul! Sedan grillade vi korv, Tindra hade det ” mysigt” med hunden under bordet, vi fikade och njöt i solen!

Dessutom städade vi ur vår bil! Jag tömde den på skräp, sedan dammsög Gabbe hela bilen och Annelie tvättade mattorna åt oss! Så skönt med ren bil, nu är det bara lägenheten kvar, hehe!

 

En sådan himla kanon dag hela dagen! Ett drömställe att vara på under sommaren! Hoppas på många fina dagar där ute i sommar. Tindra var supertrött och somnade såklart i bilen påväg hem. Men nu sover hon som en stock lilla tjejen!

 

Hoppas ni med haft en underbar torsdag!

Tindris med sin bästa vän! Hon har börjat TJATA, verkligen tjata om att hon vill ha en hund. Får köpa ett gosedjur eller nått… 

Gladaste tjejen över att vattna!

Klicka här för att komma till hennes klänning.

Klicka här för skorna! 

Här är en direktlänk till denhär poolen! Finns massor av andra roliga badgrejor med! Även en enhörnings pool och grejer! Hennes magiska nya baddräkt kommer ni till här!

Gladare tjej får man verkligen leta efter! Verkligen tips i sommar. Denhär poolen var perfekt för henne! Fanns så mycket att göra i den. 

Gulle vovven!

En tröttis som, somnade i bilen!

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats