Tiingelinn – Linn Andersson

En sommardag i Wadköping

Hej finisar!

Igår spenderades hela dagen i vackra Wadköping och Stadsparken.

Har säkert skrivit det 100 miljoner gånger men är så himla hemmakär i Örebro. Är världens vackraste stan ju! Vi har ett slott mitt i stan och en jättefin park som alltid har massor av vackra blommor efter årstider! Stadsparken med plaskdamm för barnen och stora lekparken. I stadsparken ligger ju även Icecream and coffeé. Stans finaste glassar!

Sedan Stora holmen med riktiga djur att titta på gratis, trampbilar, puttetåget, karusell, elbilar..

Och såklart Wadköping!

Är så lätt att man inte ser det man har på hemmaplan men nu i sommar hoppas jag att alla kommer uppleva sina egna små smultronställen i hemmatrakten. Rekommendationerna är ju att resa max 2 timmar. Inom 2 timmars räckhåll finns det rättså mycket att göra!

 

Jag och Tindra mötte upp Moa och Ivar våra kompisar sedan Tindra var 3 veckor gammal i stadsparken igår morse! Vi strosade runt där en stund, lekte i lekparken men sedan ville Tindra visa Ivar ” Djuren” som finns i Wadköping.

 

För er som inte vet så ligger Wadköping ihop med stadsparken. Det är som ” Gamla stan” i stockholm fast i Örebro typ. Allting är så gammaldags och super fint. Lite som Gränna där man köper polkagrisar, Madicken, Emil i Lönneberga tid liksom.

De har massor av nya djur i år man kan gå runt och leta efter och lekladan för barnen. Super mysigt! Vi käkade även lite lunch på Gamla Örebro som ligger i Wadköping. Sedan mötte vi faktiskt upp min mamma, Gabbe och Therese på Icecream and coffeé och åt glass.

Moa fick agera lite 2 barnsmamma till Tindra och Ivar. Bland den finaste bilden jag sett. Vet inte varför men blir typ rörd av den. Finns ingen som Moa. Den beskriver henne som person på något sätt. Ser aldrig problemen utan kastar upp ena barnet på axlarna och andra på armen. Så underbart!

Tindra och Ivar ville ha likadana glassar med chokladsmak! Själv avnjöt man en smarrig jordgubbsglass! Mums!

Efter glassen följde Tindra med mamma hem till Frövi och Jag, Gabbe och Therese tog en fika på Stenungsbageriet i Wadköping och sedan fotade Therese oss! Ska bli kul att visa er bilderna men det får ni ett eget inlägg för!

 

Här kommer massor med härliga bilder!

Tindra och IvarMen alltså hur söta ungar? Skiljer bara 3 månader mellan dem! Glass Inne i en godisbutik i Wadköping ÄLSKAR BILDEN! Tindra och Ivars glassar! Min och mammas!Gott, gott!

Hos mormor är man alltid glad!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Så roligt att följa dig! Hoppas att förlossningen blir helt underbar. Snitt eller vaginalt. Du föder lika mycket DITT barn oavsett. Tror att de som föder vaginalt inte förstår vilken tuff återhämtning det kan vara efter ett kejsarsnitt. Det är inte ”bara” det heller. Hejar på dig och gabbe. Att ni får bästa förlossningsupplevelsen oavsett hur bebisen kommer ut! Stor kram

    1. Linn Andersson

      Men åh tusen tack för så fina ord! Du har så rätt i det du säger! Väldigt peppande för mig! Kram!

stats