Tiingelinn – Linn Andersson

Present från Annelie!

Hej finisar!

Alltså först och främst, kunde verkligen inte haft en bättre svärmor! Gabbes mamma är nog den finaste svärmor man kan ha! Vi sms.ar nästan varje dag, hon har ställt upp otroligt mycket för mig med allt möjligt när jag behövt det! Hon är alltid så gullig mot Tindra och skämmer bort henne hela tiden!

När vi kommer ut till deras landställe har hon köpt en liten boll till Tindra, en egen liten vattenkanna, nu har hon fått små foppatofflor som hon ska ha ute på landet, blir så himla glad i hela mitt hjärta! Snart ska hon bli farmor till Tindras lillasyster med! Tror hon är lika taggad som jag, haha!

Här om dagen kom hon hem till oss med en present! Hade nämt att vi inte har något strykjärn eller strykbräda och så står hon utanför porten med det! Hur snällt?

Har inte strykit på 2 år! Var verkligen dags! Var verkligen KUL att stryka idag, haha! Stod och stök i över 2 timmar, Gabbe skrattade åt mig! Stod först och läste allt om vårat strykjärn, det hade massor av funktioner, haha. Sedan har jag strykt allt jag kommit åt! Haft klänningar jag använt en gång, sedan tvättat och aldrig mer använt för de varit skrynkliga, nu äntligen! Samma med Tindras små plagg! Gud hur kan man ens gå i ostrukna kläder?, haha!

Fler som gillar att stryka?

 

Alltså så nöjd, haha!Super koncentrerad, haha! Denhär bilden tog Gabbe utan att jag visste om. Han och Tindra tittade på film och jag bara strök och stök. Titta på denna lilla klänning tillexempel. Så skrynklig! 

Så mycket finare! Köpte denna förra sommaren på rean hos Polarn och pyret!

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats