Tiingelinn – Linn Andersson

En eftermiddag i parken

Hej finisar!

Igår hade jag och lilla familjen en underbar eftermiddag i en av våra favorit lekparker här i vårt område. Solen stekte på, var verkligen en så varm dag! Men idag ska vi tydligen få spöregn. Mn får njuta i stunden verkligen.

 

Vi köpte oss lite glass med. Gabbe valde en energidryck istället men jag och Tindra köpte glass. Hon fick välja vilken hon ville och valde sandwich. SÅ typsikt då vi har de hemma, haha, men är det en favorit så är det. Blev en riktigt liten kladdig tjej efter glassen! Men smutsiga barn är glada barn eller vad säger man?

Efter en stund i parken blev jag helt slut. Märket att man är höggravid nu alltså. Puuh! Tur Gabbe har energi! Jag gick hem lite tidigare och lagade mat och Gabbe stannade i parken med Tindra tills jag sms.ade att maten var klar!

 

Efter maten åkte jag ut till Kumla och tog bilder samt umgicks med Madeleine i flera flera timmar! Kom hem halv 12 på natten! Sen kväll blev det med mycket skatt och magiska bilder!

 

Här kommer lite bilder på mina hjärtan!En busig selfie högst upp i rutschkanan! Älskar den! Glass, glass glass i stora lass, lass, lass!Magen är bra sittplats! 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Du som gillar blommor. Har du tips på gröna växter till hemmet? Gärna lätta att hålla vid liv! Tycker det ser så hemtrevligt ut med växter!

stats