Tiingelinn – Linn Andersson

En underbar dag med Tindra, en mysig kväll igår och en tidig morsdags present!

Hej finisar!

Igår kväll åkte jag till Kumla som ligger ca 15 min från Örebro, eller i alla fall från vår sida av Örebro, hehe. Åkte dit vid 19 för att ta lite härliga bilder igen med Madeleine. Wow, längtar efter att få se alla foton, kommer nog vara helt, helt magiska tror jag!

Har nästan för många fina gravidbilder nu, nej skoja det kan man inte ha! Vi var i en äppellund och fotade när några pensionärer satt och hade picknick, fick så mycket beröm om hur söt jag var och de kunde inte förstå hur jag inte kunde vara gift, haha!

Skulle ha en klänning sedan där min Bh syntes igenom så fick låna Madeleines, som hon hade på sig, haha! Har aldrig skattat så mycket! Vad gör man inte för bilden?

Sedan satt vi i bilen och pratade i typ en timme, sedan tog vi lite mer bilder och sen hamnade vi i studion och satt där minst 1,5 timme och pratade. Gabbe ringde och fråga om jag var okej. Tänkte att han ville ha hem mig men icke, han hade så mysigt i sängen och tittade på Sagan om ringen och åt ärtsoppa, haha, fy!

Var hemma efter 11 på kvällen. En riktigt mysig kväll!

 

Fick så fin morsdags present av Madde med, bild längst ner i inlägget! Blir så bortskämd hela tiden så jag får dåligt samvete.

Idag har jag och Tindra lekt massor ihop! Så härligt, har skitit i allt, hemmet, jobb, ja men allt, bara lekt och lekt. Vi har gjort såpbubblor, ätit frukt, lekt med en vindsnurra vi köpte i Wadköping för några helger sedan och haft så himla mysigt. Behövs inte mer för att vara lycklig!

Nu ska jag däremot börja städa en massa, usch vad tråkigt!

Gabbe är iväg på möte och Tindra är hos sin pappa så jag och magen får helt enkelt ta tag i kaoset själva!

Puss och kram på er !

Goaste tjejen!Bubblor! Min sena mage och en vattenmelon! Mums!Hur magiska bilder? WOW!Titta så fint! Så bortskämd på alla sätt och vis!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats