Tiingelinn – Linn Andersson

Rabatt på Iittala, missfärgade skedar, kalas för Olivia, Amanda på besök och kakbakning

Hej finisar!

I förrgår städade jag hemmet! Var verkligen på tiden! Nu går jag runt och plockar hela tiden för att hålla efter. Hatar att ha stökigt omkring mig, mår inte bra av det alls.

Amanda kom till oss med! En av mina närmsta vänner. Så mysigt jämt att umgås med henne, min Amanda! 100% säker att hon är en vän för livet!

Vi hade även lite kalas för Gabriels Kusin Olivia som fyllt 13 år! Vi har skapat en liten tradition att vi firar henne och hennes syster med ett eget mini-kalas då de inte brukar ha något riktigt kalas. Super mysigt, så gulliga tjejer°

Jag bakade så otroligt goda cookies! Blev verkligen sega! Ser inte mycket ut för välden men goda blev de! Sedan åkte Gabbe, Tindra och Olivia iväg till Bullvivan och Olivia fick välja vilken träta hon ville ha! Blev en William-tårta! Choklad med päron i! Mums! Sedan fick hon ett litet Lily and Rose halsband utav oss. Hoppas det blev ett bra firande för henne.

Juste på tal om det, när vi fikade såg jag att alla mina guld-bestick blivit helt missfärgade i disken. Så tråkigt. Man måste nog handdiska dessa! Någon som vet ord et finns gulliga bestick som tål maskindisk? Hade jättedyra små skedar så blev så besviken hur de ser ut nu.

 

Fick även hem våra nya MAGISKA glas från Iittala! Med koden LINN25 får ni 25% till och med 31 maj! på allt hos Iittala (Imorgon) på denna hemsida

Hur fina glas?Mina cookies! Blev så goda men ser kanske tråkiga ut! 

Tindra var så lycklig över råttan hon fick av Gabbe på Bullvivan med, haha! Mumms!

Fina födelsedags-tjejen!Tårtan! 

Goa unge med olika strumpor!

Ser ni skedarna, snyft!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats