Tiingelinn – Linn Andersson

Picknick i parken och enkelt hemma snacks

Hej finisar!

I förrgår vad vi iväg med UMP ( Unga mammor och pappor) på lite picknick. Alla hade med sig sin egen matsäck och så satt vi ute i solen och lunchade! Super mysigt!

 

Många av er är ju nya här så tänkte förklara vad Unga mammor och pappor är! Det är som en öppen förskola för just unga mammor och pappor upp till och med 22 år! Är man född 98 eller senare så kan man alltså komma dit och lära känna andra unga mammor och pappor. Räcker att en av personerna i paret är ung men båda får komma. De har gravid grupper när man väntar barn, sedan kan man gå dit och umgås och hitta på aktiviteter. Var dock bättre förut när jag började gå där med Tindra, då gjorde vi resor, hade egna lokaler och mer öppettider men det finns i alla fall kvar. Man kan även få hjälp där om man har det lite svårt. jag har tipsat halva gänget som är där om dem, haha!

 

Hur som helst, vi hade super mysigt där och träffade vänner.

 

Sedan till något annat kul! Gjorde lite frukt-konst igen till Tindra, haha! Hon tycker det är så kul! En uggla, en fisk och ett bi! Väldigt enkelt att fixa för barnen hemma och blir så uppskattat! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats