Tiingelinn – Linn Andersson

Frukt pizza och egen juice!

Hej finisar! Blev mycket frukt igår och mer lär det bli idag! Köpt hem så mycket godsaker, färska hallon, jordgubbar, bigarråer, vattenmelon och massor av annat gott! Älskar verkligen att äta frukt och nu när det är säsong för svenska bär är det extra gott såklart! Hittade även en juicemaskin i skafferiet jag inte använt på flera år! Så bra! Nu ska jag göra min egen juice varje dag har jag tänkt! Igår gjorde jag en hel karaff med en juice som innehöll jordgubbar, apelsin, citron, ananas och passionsfrukt. Så himla gott! Ett helt fruktfat i en kanna! Maskinen var så bra med, blev utan massa fibrer i som jag verkligen inte gillar! Tänkte på en sak när det gäller att starta förlossningen förresten. Stora mängder ananas ska ju kunna hjälpa men man klarar ju inte att äta massor av ananas för det svider ju massor då! MEN jag som har en juicemaskin borde väl kunna köra ner typ 5 st ananas i den och dricka i mig massor av ananas? Vad tror ni? Värt att prova när man passerat 37+0 kanske ? Igår kväll avslutade jag iaf dagen med en melonpizza. Så gott! Man tar bara en skiva vattenmelon och skär i bitar, sedan toppade jag den med diverse andra frukter och kokos! Kokosflingorna gör verkligen dedär lilla extra! Tips tips tips!   Puss och kram på er !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Varför vill du tvinga kroppen att sätta igång förlossningen? Om allt ser bra ut så är väl rekommendation att vänta ut? Bebisen kommer när hon är redo 🙂 klart inte kul men oftast stannar de ju för att de behöver växa på sig.

    1. Katie

      Jag är i vecka 24 och riskerar att föda för tidigt. Jag hoppas varje dag att jag når vecka 35 och om min bebis skulle vara kvar i magen efter det så är det bara en bonus, jag håller tummarna för att jag går hela vägen! Samtidigt är man nog trött mot slutet såklart men hoppas av hela mitt hjärta att jag får gå hela vägen. Annars så kommer ju bebisen när h*n kommer ???

stats