Tiingelinn – Linn Andersson

Barnmorskan vecka 35, hallonblads te och en busig 3 åring.

Hej finisar!

Igår var jag och Tindra uppe med tuppen! Fick väcka henne för vi skulle iväg till barnmorskan på kontroll. Magen växer på som den ska och Tindra var så nöjd över att följa med!

 

Hon satt i sin vagn och åt banan. Sedan helt plötsligt säger hon ” Min mamma är tjock, hon har en bebis i magen” ” Mamma är så fin” Sedan säger hon ” Jag ska bli storasyster då och min lillasyster ska heta Juvelia och jag är stor tjej” Hon är bara för söt och så duktig på att formulera sig!

Sedan skulle hon som vanligt hjälpa till att hålla blodtrycksmätaren och hjärt-ljuds monitorn! Gulligast i stan är hon!

 

De gjorde ingen vaginal undersökning då min barnmorska sa att det inte spelar någon roll om jag är öppen eller inte för man gör i alla fall inget åt det. Kommer bebisen nu stoppar man inte förlossningen. Det gör man bara i tidigare veckor än 34 tror jag det var.

 

Hur som helst väl hemma sen så tog jag min första kopp Hallonblads te! La ut om det på Instagram och det var jättemånga av er som hade bra erfarenheter av det! Lätta förlossningar och blött lite efter förlossningen. Skadar ju inte att dricka det om det nu kan hjälpa till något för livmodern, mjölkproduktionen och blödandet efter. Kommer ta mig en kopp dagligen i alla fall.

 

När Gabbe kom hem på kvällen var Tindra helt galen! Hon hade längtat efter honom hela dagen! Så glad att få leka med Gabbe.Han är ju lite mer aktiv i sin lek än mig. Jag sitter ju mest och leker med henne medan Gabbe far runt, bär henne osv. Lite svårt när man är höggravid. Hon var på riktigt helvild. Aldrig varit med att hon sprungit och varit så högljud som igår kväll alltså, haha!

Annelie, Gabbes mamma, kom med förbi en sväng igår! Hon hade köpt så fint påslakan till Juvelias säng och lakan samt spjälsängs skydd! Ska bädda iordning idag. Så himla mysigt känns det! Är så nära nu!

Mina favoriter!Åh här är bilden från ultraljudet nu i vecka 35! Ansiktet i profil med en liten hand! Åh vad jag längtar ihjäl mig!

Fick denhär filten av en följare skickad på posten! Så gulligt gjort!En något stor mamma nu, hehe!Lever i just denna och en likadan fast orange klänning! Är typ de enda jag har på mig om jag ska vara ärlig!

Länk här till klänningen !

Tet var faktiskt helt okej!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats