Tiingelinn – Linn Andersson

Fruktfat med fjärilar och rosa mjölkbad

Hej finisar!

Gud vilket sug jag har fått efter frukt nu på senaste! Är ju alltid sugen på frukt och älskar frukt men nu har jag blivit helt tokig och måste ha hela, hela tiden. Fick ett nytt fruktfat på posten här om dagen. Hela historian bakom detta fat är så himla fin men väldigt personlig så jag vet inte om jag får dela med mig av den.

Kan i alla fall nämna att fatet kommer från en följare på instagram som hörde av sig och ville skicka detta till mig från henne och hennes mamma där jag haft stor betydelse. Grät när jag läste hennes meddelande. Tårarna forsade. Att man kan betyda så mycket för någon annan med det man gör är så himla himla himla fint! Lovar att ta väl hand om ditt fat! Det kommer från en gammal kollektion från Mateus som inte finns att köpa längre. Alltså det märket som har alla faten jag har med bubblor på.

Kommer en liten ” Nakenbild” på mig här med från badkaret med min runda bebismage!

 

Jag gjorde ett så kallat mjölk-bad! Om ni googlar på mjölk bad kommer ni få upp massor av fina foton! Bebisar och små barn brukar älska mjölkbad!

 

Det jag gjorde var att hälla i 1,5 liter mjölk i mitt badvatten och sedan en rosa badbomb! Sedan la vi i massor med blommor och Gabbe fick agera fotograf! Himla fint ju!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats