Tiingelinn – Linn Andersson

Snart 2 barns mamma

Hej finisar, hoppas allt är bra med er!

Alltså hörrni, inom loppet av 6 veckor kommer jag vara 2 barns mamma! Känns så himla sjukt! Det är en månad kvar till bf, eller ja en månad var det igår, den 11:e juli är hon beräknad att komma, sedan kan man ju gå över 2 veckor men alltså det är så snart.

 

Gud nu börjar jag verkligen förstå att vi snart kommer vara en till här i familjen. Känns så overkligt men helt underbart!

 

Har fått många frågor angånede ålderskillnaden som kommer vara mellan mina tjejer. Tycker själv den känns helt perfekt. Tindra kommer vara drygt 3 år, 2 år och 10 månader när Juvelia kommer. Vet att många tycker man ska skaffa tätare men för oss känns det klockrent!

Fördelarna nu är ju att Tindra snart är blöjfri! Vi tränar henne massor. Sedan så förstår hon ju! Hon är så himla glad över att hon ska få en lillasyster! Hon pratar om det och förstår! Så fort vi träffar människor så säger hon ” Min mamma är tjock” ” Min mamma har en bebis i magen” ” Jag ska bli storasyster” ” Bebisen ska heta Juvelia” osv osv! Hon är så glad och så stolt!

Igår var vi hos min pappa, Tindras morfar och grillade! Tindra berättade alla dessa saker för morfar, att hon ska få syskon och hur kul det ska bli! Dock började hon tjata på morfar om att få en katt, haha! Men ändå! Gud vad mysig hon var igår, sa ” Älskar dig mamma” typ hundra gånger!

Vi åkte till min pappa och grillade efter Gabbe slutat jobbet! Blev jag, Gabbe, Anton, Matilda, Fanny och Albin, och så Tindra förstås! Alla kids med sina partners och barn! Gud undrar hur det känns nu för min mamma och pappa när alla deras barn officiellt är vuxna ( över 18 år) !

Vi grillade hos pappa och det var med jättekul tyckte Tindra för när pappsen skulle göra bacon flammade det upp på grillen och Tindra blev helt till sig. Hon var så busig och fnissig och sa ” Morfar är tokig” ” Morfar gjorde en brand, det var kul”. Inget man vill att sin 3 åring ska gå runt och säga kanske, haha. Hon fick också 2 barbapappa gosedjur av pappa! Sååå passande då hon vill läsa sin barbapappa bok hela tiden hemma, titta på barbapappa på Tv osv. När hon la sig sa hon ” Barbastark och barbaflink får sova hos mig i sängen”: Då är de favoriter, hehe!

De djuren som får sova i sängen är Diddi, Kaninisarna, Lammis, Bamse, Lilleskutt och nu även barbapapporna!

 

Hur som helst, jag är så kär i min dotter! Gud jag kan inte tänka mig livet utan Tindra. Så fort har det gått med! Snart är hon redan 3 år. Bara tanken gör mig nästan livrädd. Ska det gå 3 månader till och då är hon 6 år? Så känns det.

Men hur som helst, ska bli så mysigt med lillasyster som jag tror verkligen kommer göra succé i vår lilla familj! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Supersöta är ni 🙂 Hur menar du med att Tindra kommer vara drygt 3 år när hon kommer vara nästan 3? drygt betyder lite mer än 😛
    Du är verkligen så vacker 🙂 # år är perfekt. Jag är född februari 93 och min syster maj 90. Vi har alltid varit bästa vänner och pratar med varandra varje dag 🙂 När jag föddes förstod hon allt och var så gosig med mig. Vi har haft alldeles lagom mellan oss 🙂

stats