Tiingelinn – Linn Andersson

Sommar och sol

Hej finisar!

Vilken dröm-dag det var igår under eftermiddagen!

Runt 3 tiden kom vi ut till min mamma och hennes sambo! Känner sådan ångest över att de har planer på att sälja sitt hus! ÄLSKAR att vara där på somrarna! Sedan vi var små har de alltid haft pool så vi kan bada. Det är bara för jäkla underbart!

När vi kom ut blev vi bjudna på grillbuffé ! Så gott och mamma gör alltid så fina dukningar! Sedan hade vi pool-party hela dagen lång! Badade, solade, busade, åt god glass från Götlunda, njöt av sommarvädret helt enkelt.

Min lilla Tindris har blivit så stor så hon bottnar i poolen! God stanna tiden nu snälla! Hon skulle bada hela tiden! Hoppa från stegen och bada tills hon skakade tänder och vi fick ta upp henne för att hon skulle värma sig trots att hon blev så arg varje gång vi tog upp henne. Hon har fått en ny egen lite unicorn-pool med som kan spruta vatten ur svansen, hihi. Så söt!

 

Min mormor och morfar kom med förbi en stund! Så kul! Dem är så fina. Vill kunna krama om dem igen. Är så himla trött på denna  Corona tid alltså! Usch, kan inte minnas att det varit såhär i hela mitt liv! Fy tusan alltså!

Så sjukt hade int een enda värk eller sammandragning på hela dagen igår. Börjar bli fundersam på vad det är för busfrö i magen.! Natten till igår hade jag jätteont och var vaken flera timmar men på morgonen var allt helt borta!

Njuter till fullo!Tindris åker kana i sin pool ! Mammas utfinna midsommar dukning 

Jordgubbar och discokula, hehe! Blev så fint på vårt poolparty!Hur gott?Gullunge!Bästa på jorden!Tindra med sin mormor, min älskade mamma!En liten drink för mammsen!Såhär höll Tindra på hela dagen!Fina fina mormor och morfar!Och dedär två ska bara busa!Muuumsigaste glassen!Morfars vackra vallmo blommor!OCH rosor Dessa fina kan jag inte namnet på En något smalare än den andra, hehe!

Älskar henne så det gör ont i mig!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ela

    Lustigt att du säger i din senaste vlogg att du tycker det är skönt att hon kan komma när hon är mogen & redo, men i dina inlägg här så skriver du om metoder som eventuellt kan starta förlossningen tidigare? ?

    1. Linn Andersson

      I den vloggen hade jag som sagt inte fått dessa sjuka förvärkar som är som förlossningsvärkar! Lite skillnad. Vet inte om du har fött barn själv men att gå med smärta som toppar ctg i flera veckor och över en månad är int enes mänskligt. Kram

      1. Alex

        Dessutom kan ju bebis lugnt poppa ut vid 37 veckor. Vid det laget borde Juvelia vara fullt klar allt annat är bara extra plus. Jag poppade ut vid 36 o blev knappt kvar på sjukhuset några dagar. Förstår att du inte vill gå runt med hemska värkar i en månad.

  2. Jenny

    Vilken härlig dag! ❤️ ☀ Ni är så fina allihopa.
    Det är nu på sommaren som man önskar att man bodde i hus. Kram och tack för en bra blogg ❤️

stats