Tiingelinn – Linn Andersson

Fågelägg, bygga utan effekt och långpromenad på landet !

Hej finisar!

Igår var en hemsk dag till att börja med! Tindra åkte till sin pappa för pappavecka. Är inte van att vara utan henne såhär länge men det enda jag får tänka och intala mig själv är att hon är lycklig och har det bra och att han och alla andra föräldrar med delad vårdnad känner samma sak när de är ifrån sina barn.

Vi låg i hennes säng på morgonen och läste böcker i 45 min! Barbapappa är en ny favorit hos henne!

Vid 10 lämnade jag Tindra och när jag kom hem stod det en kille med massor av paket till mig utanför dörren! Woops! Han var i alla fall schysst och hjälpte mig bära upp allt till dörren. När jag står där och försöker ta loss plast osv kommer en annan kille med leverans av ett litet paket till mig, han skratta verkligen åt mig och jag förstår honom!

Min vän genom livet Moa kom och hjälpte mig och på slutet även hennes blivande man hon har varit tillsammans med sedan vi var barn verkligen! Dessa människor gör mig så rik! Vi byggde ihop fler möbler och jag blev helt, helt slut! Tror vi har verkligen ALLT för Juvelias ankomst nu. Är så redo! Byggde ju massa möbler men ingen bebis i sikte, bara massor med värkar till och från.

På kvällen när Gabbe kom hem åkte vi ut till landet i hanns nya bil! Juste Gabbe och jag har köpt en till bil! Vi behöver det då han har nytt jobb han pendlar långt till och jag behöver bilen dagtid med när jag arbetar samt när jag kommer vara mammaledig och vill hitta på saker med mina kids!

Väl ute på landet så gick vi en ganska lång promenad med hans föräldrars hund! Så söt liten vovve! Inte drog det igång någon förlossning heller men var mysigt i alla fall, skönt på kvällen för på dagen var det ju bara förr varmt!

När vi kom hem lagade jag lite nudlar med räkor i röd curry! Blev super gott. Sedan la vi oss och testade ” Färdknäppen” men det gav inte heller resultat, haha! Somnade som vanligt jättetidigt någon gång runt 21-22 ungefär.

Mums

PussHade lite att göra!Någon som vet vad detta är för små kryp? 

Juste titta vad magiska ägg! Bilden är super pixling då jag tagit den på långt avstånd pga vill inte vara för nära och förstöra något! De är verkligen knallblåa och boet är i en liten gran i Annelies rabatt! Senast vi var där hade en unge kläckts! Låg en levande unge i boet då som nu är borta! Så fina ser ut som chokladägg ju! Prommis i Tanumstrand tofflorna! Åh vad jag är sugen på Tanum Strand! 

Kvällsmat!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats