Tiingelinn – Linn Andersson

Studio bilder

Hej finisar!

Igår var det en sådan kaos dag! Jag hade 100 ideér och 100 saker att göra! Vaknade tidigt, var ute i god tid och tänkte åka och handla osv på förmiddagen när det är helt tomt i butikerna. Handlar fortfarande allt online enda gången jag vågar gå in i butiker är sent sent innan de stänger när det är tomt eller tidigt på morgonen.

 

Jag gjorde mig klar, skulle åka och hittar inte plånboken. Letade överallt! Den var i alla fall i Gabbes nya bil han har som pendlarbil till jobbet. Så typiskt.

Var över och träffade några tjejer på en liten tjej-lunch ute i en trädgård. Supermysigt det i alla fall. Sedan blev det en rätt slapp dag. Träffade Gabbes bonuspappa en stund med.

Men idag ska jag slutföra alla dessa ideér som kommit upp i alla fall. Har massor av planer på G just nu känner jag. Så spännande!

 

Här komme några av bilderna som HAPPY MOMENTS PHOTOGRAPHY tog hemma hos oss! Studiefotografering i hemmet! Så spänd på att se alla bilderna! Droppar in någon om dagen. Alltså får inte nog! Wow!

 

Känner lite ” Madonna och barnet” över denhär bilden. Tindris som alltid ler på bilder, så annorlunda! Men fin!

Denhär är så himla söt!Mina favoriter är dessa på mig hittills! Längtar som sagt efter flera! 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Fina bilder, men tycker de ser väldigt redigerade ut.. Eller som att det är något filter på de. Tycker ni är superfina precis som ni är! Håller med dig, är superfint med bild på Tindra när hon inte ler, även om det såklart är supersött det med! Kram och tack för en bra blogg ❤️

  2. Melinda

    Alltså bilden på dig och Tindra tillsammans är ju helt fantastisk den borde du ha uppförstorad på väggen??❤ ha en super mysig dag kram ?

  3. Caroline Jansson

    Gud vilka fina gravid bilder. Den på Tindra i röd klänning gud vad hon är lik dig på den. Gillar verkligen din blogg.

stats