Tiingelinn – Linn Andersson

Midsommar 2020

Hej finisar!

Igår var det midsommarafton och den firades utan barn i år MEN ändå utan alkohol! Det absolut värsta jag vet är när midsommar ska förknippas med massor av supande! Jag har inget problem över huvudtaget om folk dricker.Personligen föredrar jag juice och typ friska alkoholfri, tycker det är så mycket godare MEN herrgud om någon tar ett glas bubbel eller någon öl stör det inte mig.

Däremot supande när man blir full och odräglig och främst bland barn är bland det värsta jag vet!

 

Min och Gabbes midsommar blev helt perfekt! Ingen fylla bland någon vi träffade! Gabbe brukar gärna kunna ta någon öl eller så men han hoppar i år eftersom jag är så pass höggravid. Han vill inte riskera att han inte kan köra till förlossningen. Är nog lite svårt att köra själv med värkar haha.

Hur som helst, jag gick upp tidigt och band en midsommarkrans till mig och en till magen, hihi! Sedan åt vi frukost och jag gjorde små present kit till Gabbes mamma och till min mamma! Älskar att pyssla och ge bort fina saker, haha! Presenter är så kul!

Ute i Frunäs firade vi midsommar med Gabbes släkt och åt så god midsommarlunch! Sedan åkte vi ut till min mamma och badade lite hos dem i deras pool. Efter det åkte vi tillbaka till Furunäs och grillade! Tog även en promenad där ute på landet med hunden! Så himla mysigt! Gabbe, hans bror och hans mamma tog ett midsommardopp i sjön med. Sedan åkte vi hem runt 11 och jag däckade i sängen så fort vi var hemma, haha!

Så fin midsommar!

Älskar att göra egna kransar!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Gud vilka vackra bilder på dig i vit klänning när du ler! Du ser så himla söt ut och strålat verkligen!

stats