Tiingelinn – Linn Andersson

Kan gå i trappor starta förlossningen?

Hej finisar!

 

En mama som börjar bli desperat här! Mår så dåligt, får panik, gör vad som helst för att få föda så provar varje litet knep jag kan. Igår kväll gick jag upp och ner med syrran i trapphuset 5 gånger! Sedan blev det för varmt så vi åkte till Sörby backen och gick upp och ner för den trappan 4 gånger på kvällen!

 

Hade hoppats på att det skulle sätta fart och starta en förlossning inatt men inget har hänt än, men kanske tar några dagar, får väl köra en sväng ikväll med kanske?

Hört många som fått igång förlossningen av att gå i trappor! Var ju lite så med Tindra! Flyttade till en lägenhet på våning 2 utan hiss 3 dagar innan hon är född! Så jag tänker att om 4 dagar kanske det kommer bebis! Vad tror ni?

 

Någon med erfarenhet? 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frida

    Finns inga sätt att få igång förlossning själv. Det är bara ren slump
    Men hoppas att du får hjälp – man ska inte behöva må så när det gått så pass långt in i graviditeten
    Håller tummarna för dig och att förlossningen går bra! 🙂

  2. Anna

    Herregud, ge dig. Bebisen mår hur bra som helst i din mage och bestämmer helt själv när det är dags att komma ut. Du framstår bara som fjantig genom alla dessa ”desperata” försök. Du har ju inte ens nåt Bf än så förstår fullt ut att sjukvården inte gör något. Sluta upp att försöka påverka för du kan ändå inte bestämma något alls!

    1. Louise

      Kan inte du bara ta och skaffa ett liv” Anna” vem fan är du ens? Sitter bakom din lilla dataskärm och skriver dina onödigt dryga kommentarer. Kan bara tänka mig vilket sorgligt liv du måste ha som orkar sitta och sprida negativitet. Nu är det Linn är gravid som mår dåligt inte DU, och för henne är detta super jobbigt. Så tips från mig är att rannsaka dig själv och avfölja detta konto.

    2. Elin

      Men snälla? Inte som att det har med otålighet att göra, hon mår ju skit. Hon har så pass ont att det påverkar hennes mående både psykiskt och fysiskt. Man ska inte behöva må så. Man ska orka en förlossning också. Man blir desperat av att må sådär. Har man aldrig haft liknande kan man inte förstå. Och oavsett; håll klaffen om du inte har något trevligt att säga.

  3. Erica

    När jag tröttnade att vara gravid med nr 3 proppade jag i mig ananas, säkert 2 hela ?? några timmar efter gick vattnet och han flög ut, Men det kanske du redan provat ??

  4. Maria

    Är man igång i förlossningsarbete kan det nog snabba på det annars tror jag inte det finns belägg för att det skulle fungera men man ska aldrig säga aldrig med något 🙂

  5. Marre

    För mig har det varit tvärtom ? försökt genom att gå i trappor och längre promenader men likt förbannat har mina förlossningar startat när jag givit upp och tagit det lugnt istället ? lillasyster är 3 veckor nu och innan hon kom hade jag vår 3 åriga storasyster hemma på heltid från förskolan i strax över en månad och vsr ute med henne två gånger om dagen och höll hennes tempo. Hade så mkt sammandragningar under hela den perioden men ändå kom hon 5 dagar efter att pappan tagit ledigt från jobbet och jag fått vila mer än nånsin dessa dagar ?

  6. Jenny

    Jag läste någonstans att även vila kan sätta igång förlossningen, en bm som sagt ”det finns ju en anledning till att de flesta förlossningar drar igång på natten”. Så du ska nog se till att varva ned med villa och undvika stress. Hoppas det sätter igång snart❤️

    1. Linn Andersson

      Låter sjukt smart ändå! Ska försöka ta det väldigt lugnt ett tag nu! Låter skönt med! Kram fina <3

  7. Jenny

    Jag läste någonstans att även vila kan sätta igång förlossningen, en bm som sagt ”det finns ju en anledning till att de flesta förlossningar drar igång på natten”. Så du ska nog se till att varva ned med villa och undvika stress. Hoppas det sätter igång snart❤️

  8. Emma

    Jag har hört att ha sex kan starta förlossningen. Jag tror det var därför min förstfödda kom innan bf.

stats