Tiingelinn – Linn Andersson

Besviken på människor

Hej på er fina fina ni!

Hoppas allt är jättebra med er!

Vet ni vad? Ibland blir jag bara så ledsen alltså! På människor som är så elaka. Man gillar inte alla, man kan störa sig på folk som är olik sig själv osv men jag förstår inte varför man själv mår bra av att såra andra.

” Som influenser får du tåla lite” men alltså nej? Jag och alla andra influensers är människor! Det gör ont att sitta och läsa andras skit!

Känns som vissa inte förstår att det är en människa bakom! En vanlig människa som dig! Jag har skrivit så himla många gånger att ni verkligen inte ska känna er tacksamma för att jag svarar på ett DM tillexempel utan det är jag som ska vara tacksam för ni tagit er tiden. En influenser är inte mer värd än någon med vilket annat jobb som helst osv. Är trött på att vissa verkar tycka sig vara bättre och finare som influenser… MEN är även trött på att folk verkar tro att vi kan ta all typ av skit.

Inatt när jag var vaken för amning av lillan hade en följare skickat att en annan influenser lagt ut en hånande story om att vår dotter ska heta Juvelia. En annan mamma som jag själv varit inne och kikat på och upplevt som en cool mamma. Blir bara så ledsen!

Vi har precis fått en dotter! Det bästa som hänt i mitt liv är mina döttrar. Vi tycker Juvelia är en magiskt fint namn. Alla döper väl sina barn till det finaste de kan komma på. Varför, varför måste man göra sig rolig på någon annans bekostnad. Låt oss få vara glada, låt oss få döpa vårt barn till exakt vad vi vill utan att ge mig en klump i magen. Att bli förälder är det finaste som finns och en luckobubbla för OSS.

Förstår verkligen inte. Har ibland bekanta som kan komma och gnälla över andra mycket större profiler, kändisar osv. Jag fräser alltid ifrån! Det spelar liksom ingen roll. Ingen förtjänar väl att få höra fula ord om sig själva! Att man har fult namn, att man köpt en dyr väska, att man donerat pengar ( men för lite) enligt folk, att man har en speciell läggning, vad det nu än är som är olikt dig själv så låt personen göra på sitt sett.

Bara för att du inte skulle valt namnet Juvelia, låt oss gilla namnet, bara för att du haft en bra graviditet och inte blivit igångsatt, håna inte mig för att jag blev det, sluta skriv vidriga saker till mig för mina döttrar har olika pappor! Skulle jag aldrig skaffat barn igen i mitt liv pga att det inte blev med samma pappa eller?

Sluta skrev elaka saker angående mitt och Gabbes val att skaffa barn så snabbt in o förhållandet! Okej du gjorde inte det.. men det gjorde vi! Vi har fått vår underbara dotter och låt oss vara glada. Detta är ju det bästa som hänt mig ihop med Tindra!

Bara för att jag inte har råd med en väska för 50.000 kr eller kanske prioriterat det, låter jag någon annan vara glad för sin kanske enligt mig onödiga väska, bara för att en person tjänar 2 miljoner, klaga inte när den donerar 200.000 kr .

Usch vad upprörd jag blir över folk som bara spyr ur sig skit!

Särskilt relaterat till ett barn, en graviditet osv.

Gillar man inte någon , följ inte personen men kasta tusan inte ur er skit!

Här kommer så söta bilder på JUVELIA så man smälter, hihi.

Puss och kram och TACK till alla fina ni som dagligen läser, kommenterar, gillar och sprider kärlek, delar med er till mig med tips och är helt fantastiska!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ina

    Den här ”influencern” försöker svara på kritiken hon fått efter det hon skrev om ert namnval med att hon ”kritiserar att föräldrar har ett bristande genustänk”. Och alltså. Visst, jag tycker själv att det är jätteviktigt att ge sina barn alla möjligheter i världen att bli den personen de vill. Att erbjuda pojkar rosa och flickor blått, för att försöka bryta alla förlegade roller vi hänger fast vid. Men så som hon skrev. Det framgick ju inte alls att det var hennes avsikt. Jag tolkade det som att hon hånade och försökte göra sig rolig över ett val av namn. Så fruktansvärt osmakligt av henne. Men heller inte första gången hon häver ur sig elaka saker. Hennes barn heter ju dessutom Ragnar och det kan man väl inte direkt hylla för att vara särskilt genusmedvetet heller. Usch ta VERKLIGEN inte åt dig av hennes elakheter. Stort grattis till er dotter!

    1. Linn Andersson

      Tusen tack! Ja jag såg att hon la ut det senare. Det som stör mig mest är att jag kontaktade henne vid 3 tillfällen och ifrågasatte, bad henne skriva direkt till mig men det ignorerar hon och lägger istället ut förklaring offentligt osv. Frågade flera gånger om hon kunde ta bort sina inlägg då de gjorde mig ledsen men ignorerade och la istället ut mer. Riktigt låg nivå. Jag skulle kunna ifrågasätta mycket som hennes alkohol drickande med barnet osv men skulle tusan inte göra det offentligt och på ett hånande elakt vis.

      Kram

  2. Mikaela

    Du är så klok människa! Jag som är 5 år äldre än dig ser upp till dig som är så glad och positiv kvinna 🙂
    Håller med om varenda ord du skriver!

    Juvelia är så fint namn ?

    1. Linn Andersson

      Men gud blir helt rörd av din kommentar Mikaela! Massor av kramar till dig! Tack för din fina kommentar! <3

  3. Camilla Eriksson

    Så onödigt att vräka ur sig så dumma kommentarer. Kanske är hon missnöjd med det hon har/inte har o tar ut det på andra, så att ingen ska se hennes brister.
    Fortsätt att vara de ni är å ta vara på varandra ??

  4. Emma

    Så bra skrivet, Linn, heja dig
    Juvelia är väldigt söt och Tindra också<3
    Folk som skriver fula saker om andra är bara svartsjuka och har helt säkert stora problem själva. Ni verkar vara så fantastiska människor
    Stor kram

  5. BM

    Varför är människor så dumma. Dom behöver inte lägga sig i vad andra döper sina barn till. Juvelia har jag aldrig hört, men det är fint. Undrar vad denna mamma hade för namn på sina guldklimpar? Som var så speciella. Försök att inte bry dig dom är bara avundsjuka. Kram till er alla.

  6. Maria

    Att höra nått negativt om sitt barn vad det än må vara, hugger i hjärtat, det är ju det finaste o viktigaste man har i livet. Världen är inte vacker många gånger, som man önskar sina barn, framtiden. Känns som det blivit ett hårt klimat på många sätt.

  7. Elin

    Juvelia är jättefint!
    Vi har valt ett lite ovanligt namn och tycker det är jobbigt nu. Bebis är bara några månader men börjar tveka lite. Vi tycker om namnet men blir påverkas av andras reaktioner. Ibland önskar jag att vi valt ett vanligt namn. Men hur roligt är det?

    Förstår att det är jobbigt att höra något sådant, man är dessutom mer känslig nyförlöst osv! Heja på som ni gör, ni är grymma!

  8. Jonna

    Hej! Jag är lite nyfiken på vem Lill tjejen är mest lik☺️ Gabbe eller dig som bebis eller lik Tindra? Bra att du står på dig☺️

    1. Linn Andersson

      Tycker hon är absolut mest lik Gabriel! Hans gammelfarmor trodde det var han på en bild när hon hade köns neutrala polarn och Pyret kläder hehe. Kram❤️

stats