Tiingelinn – Linn Andersson

Mysdagar

Hej finisar! Lite uppdatering från mamma Linn! Har konstaterat att det inte är speciellt mycket jobbigare med 2 barn än ett. Det som är den stora omställningen är mer att ha ett spädbarn. Den som kräver mest är ju Juvelia. Tindra är så himla lätt och lättroad. Måste verkligen berömma min treåring! Hon hjälper till, hon kommer med nappen, hon kommer med gosedjur, hon stör sig ingeting på när Juvelia skriker! Dessutom har jag ju verkligen turen med Tindras sömn! Hon sover så bra! Hela nätter i egen säng! Så så så skönt! Hon har inte blivit väckt en enda gång fast Juvelia gallskriker så jag tror grannar till och med kan bli väckta. Gud vad bra det går med två barn! Krävande såklart med ett spädbarn men jag har ju verkligen längtat efter bebis och syskon! Älskar denhär nyfödda bebistiden faktiskt! I helgen har vi träffat min så saknade vän Therese! Verkligen en av de finaste människorna i mitt liv! Vi båda har så keltiska liv men när vi väl ses kan vi knappt slita oss från varandra. Man får ta vara på de stunder man kan. Juvelia trivdes så bra i hennes famn! Vi hängde i stadsträdgården och på Ice creme and coffe i stadsparken! Så härlig dag! Tindra blev bjuden på glass där 2 dagar i rad. ! I fredags var vi där och träffade Gabriels kusiner och även hans gammelfarmor som är 97 år gammal! Så himla fint med generationer! Efter vi träffat Therese i lördags åkte vi ut till Furunäs och blev bjudna på middag hos Bosse och Annelie! En så mysig kväll. Ville inte åka hem därifrån. Plockade massor med så så goda skogshallon med mig hem! Inget slår det alltså! I söndags så var vi först hos Gabbes bonus mormor kan man säga. Så himla mysigt var det! Vi blev bjudna på fika i deras fina trädgård och Tindra lekte i en lekstuga. Gabbes syster Emilia var också med. Tindra ÄLSKAR Emilia. Hon är verkligen så gullig mot Tindra. Efter åkte vi till mamma och Sven. Jag var helt död. Så himla trött. Vi åt lite tapas och Tindra var busig och lekte massor. En toppen helg helt klart! Måndag morgon så fick vi ett bud från Depend med massor av nagellack! Lycka för Tindra. Vi målade både tår och fingrar innan hennes pappa hämtade henne för pappa vecka. Min fina Therese och Juvelia!Hur magisk glass? Så fina blommor från Therese!Sessan!Lite lunch!En så glad tjej som fick åka gräsklippare!Gabbe fick vara häst hemma hos mamma och Sven.Orange:a glitter naglar! Så nöjd tjej!   Puss och kram
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats