Tiingelinn – Linn Andersson

Gabbe friade till mig!

Hej finisar!

I fredags den 7/8-2020 så föddes min vän Lindas andra son! En liten Noah! Så himla fin och perfekt liten kille! Samma dag friar Gabriel till mig! Är fortfarande helt chockad och så glad!

Vi var ute på landet och skulle sova där för första gången! På kvällen så vill Gabbe ta en tur med flotten hans föräldrar köpt och åka ut på sjön. Annelie ( hans mamma) tog barnen. Juvelia hade precis somnat i djupsömn och var ny-matad och Tindra älskar att leka med Annelie.

Vi gick ut på flotten och åkte iväg.När vi ska åka står jag och tjatar på båda hans bröder att de ska följa med men båda säger nej så vi åker ut själva.

Jag börjar prata med Gabbe om hur vackert och romantiskt det är. Han kör ut oss så vi stannar mitt ute på sjön precis där solen går ner! Det var otroligt vackert. Så mycket fina rosa färger som lyste upp himlen och sjön. Vi satt och pratade, kysstes och så plötsligt går han ner på knä och börjar säga så fina personliga saker ( som är jättevackert men som jag ändå vill hålla privat för det känns ” för fint” för att dela med sig av). sedan avslutar han med ” Vill du gifta dig med mig” .

Jag sa självfallet ja! Sedan satt vi kvar och njöt av stunden , pratade, pussades och hade det så bra innan vi åkte tillbaka till våra fina barn! Åh så fint!

Jag blev totalt överraskad! Hade lagt någon hint någon gång om någon frågat ” är ni förlovade” så har jag typ svarat ” Fråga Gabbe” eller ” Bollen ligger hon Gabbe” osv. Men hade verkligen ingen aning!

 

Han hade valt ringen helt själv med och jag ÄLSKAR den! Han visste typ innan att jag skulle älska den. Gabbe tänkte på mig för den såg ut som en blomma tyckte han och det älskar jag. Den är verkligen så fin! Något alldeles extra! Dessutom min storlek! Det hade han koll på! Förmodligen kvar sedan jag skrev upp den i Julas när jag önskade mig en ring.

 

Är så himla lycklig! Gabriel känns verkligen som mannen i mitt liv! Så olika men ändå så lika! Vår kärlek är så intensiv med! Vi älskar varandra så himla jättemycket. Alla känslor till varandra är sjukt starka, när vi bråkar bryter vi båda ihop, när vi är lyckliga är allt för bra för att vara sant osv. Går jättebra trots sömnbrist, kolik bebis och vakna nätter! Vi kämpar på och stöttar varandra. Vi växer mer och mer båda 2 som människor och mer och mer ihop.

 

Fick kommentarer på instagram om att det var förskräckligt hur jag kunde dela bild på min hand med ringen när mina naglar var så fula. Men herregud! Blev ju totalt överraskad hade inte fixat naglarna innan. Dessutom känns det svårt när man har ett ammande spädbarn. Måste nog ta bor dem och fixa själv hemma istället. Har gjort naglar på salong i över 2 år nu. Gjorde de senast när Juvelia låg i magen liksom.

Jag är tots allt en 2 barn mamma! Man prioriterar olika! Jag brukar unna mig naglar för att jag vill och tycker det är fint, samt blivit lite beroende men just nu ligger sömn före på kartan samt svårt då vi inte provat pumpa och ge flaska ännu. Juvelia är torts allt 5 veckor!

Lyckan när jag sa ja, haha!

Föralltid VI!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Men grattis, så fina ni är<3
    Min man friade i Venedig för 8 år sen, helt oväntat, jag är fortfarande chockad
    Vi gifte oss 1,5 år senare
    Lycka till<3

  2. Karin

    Grattis till förlovningen! Naglarna är väl fina och det var väl ringen man tittade på. Jättefin ring Lycka till!

    1. Linn Andersson

      Hahaha ja det var att de vuxit ut massor av min egna nagel. Skulle behöva fixas men inget jag prioriterar just nu.

      Kram och tusen tack! <3

  3. Maria

    Grattis till er! Vad roligt för er! Ska ni gifta er snart då? (Är ju inget man måste dock, tur man avgör sånt själv nuförtiden)❤️Snart 10 år sen jag gifte mig men minns det som igår. En av de bästa dagarna i mitt liv. Kram!

  4. Pamela Hultström

    Grattis Linn! och Gabbe 🙂
    Låter riktigt härligt och romantiskt!

    Blir seriöst orolig att det ens finns människor som lägger vikt på dina naglar istället för på kärleken! Avundsjuka människor finns det alltid gott om! Strunt i dom och lägg fokus på er kärlek istället!
    Hade själv 12-årig bröllopsdag i helgen ?

  5. Camilla

    Så glad för eran skull. Stort grattis. Sen att folk ens orkar klaga på naglar herregud det var ju inte dem de skulle se utan ringen o eran lycka.

stats