Tiingelinn – Linn Andersson

Helgen

Hej finisar!

I fredags åkte jag, tjejerna och Gabbe ut till Furunäs för en mysig kväll med Gabbes familj! Det blev årets semester för oss. Vi sov nämligen i den nyfixade gäststugan och det var bara för mysigt. Annelie hade fixat en så fin liten barnsägn där Tindra kunde sova. Juvelia sov i vagnen som hon även gör hemma, det är där hon sover bäst.

 

På vägen ut drack jag och Tindra lite citron iste som bar så gott från espresso house! Rekommenderas. Det var även där på kvällen Gabbe friade till mig ute på flotten. Kommer minnas den dagen för alltid. Helt otroligt magiskt var det. mitt i solnedgången bara vi två!

Dagen efter hängde vi med Matilda och Anton och sedan åkte vi ut allihopa till Frövi för lite sommarfest hos mamma. Så härligt, sol, bad och grillat, kan inte bli bättre ju! Mormor och morfar kom över och badade lite, det tyckte Tindra var så kul.

Dagen efter åkte jag ut själv med tjejerna till Frövi och Gabbe var själv hemma och vilade inför jobbet. Då badade vi mera och var i lekparken med min farmor. Så himla mysigt, vi åt kakor, drack festis och Tindra pratade massor medan hon lekte där.

På kvällen avnjöt jag och Gabbe en plockbricka och firade vår förlovning lite igen. Helt sjukt att vi är förlovade, vilken otrolig lycka! Tindra har gått runt och sagt att mamma och Gabbe ska gifta sig hela tiden till alla, min goa lilla tjej!

Här kommer massor med bilder från helgen! Gott med iste!Hur mysigt? Stugan vi sov i precis vid sjön! Min stora men ändå så lilla tjej! Goaste tjejen! Och min lilla bebis Kunde äntligen bada!Tindra börjar få sin mammas lockar! Så sött!Bada i bubbelpoolen är inte dumt!Gänget! Morfar, Fanny, mormor och Tindra!Coolingen med sin mosterJag och mamma!Tindra ÄLSKAR att bada. Mer bus med moster Hur magisk baddräkt? n liten tjej i matchande pyjamas med storasysterGino till efterrätt alltså så gott! Mamma hade gjort en sjukt god ost sås till maten och hemmagjord potatissallad En Tindra som gungar med sin gammelfarmor En lillasyster som fick ligga i bilstolen. Mums!

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej och tack för en mysig blogg! Jag undrar om du vet var de fina jordgubbs-tallrikarna och servetterna kommer ifrån??Kram

stats