Tiingelinn – Linn Andersson

Räkmacka, sommarvärme och målade tår

Hej finisar!   Hoppas allt är bra med er!   Vilken helg vi hade! Riktig dröm-helg på alla sätt! I fredags så åkte jag och min vän sedan 5 års ålder Moa ut till Smultrongården på en liten mysig utflykt. Vi åt räkmacka och snackade en massa som alltid. Jag köpte lite fina handgjorda glas med. Så nöjd!  Sedan åkte vi hem till oss och drack massor med citron-läsk, åt frukt och solade på balkongen. På eftermiddagen kom Tindra till oss och då målade vi tånaglarna hela familjen och Moa. Gabbe fick med måla sina, han gav med sig efter lite tjat från Tindra. Moa och Tindra målade även fingrarna och matchade så fint med gult som Tindra valde. På lördagen åkte vi ut till mamma och badade. Var otroligt skönt! Är ju sådan sommarvärme så man njuter verkligen av att ha nära till en pool! Vi var där hela dagen och vid halv 4 tiden åkte mamma och Sven in med Tindra till sin pappa igen och vi åkte till Furunäs. Var så mysigt att låna Tindra på pappa-veckan. Jättekul ställer mer än gärna upp som barnvakt till mitt eget barn, hehe.   I furunäs hade vi med så mysigt. Vi åt god mat, pratade och badade i jacuzzin! Så härligt. Sedan sov vi över i gäststugan och det var med så mysigt. Tänkt att vakna med sjöutsikt varje morgon…   Hela söndagen tillbringade vi med ute i furunäs och bara njöt av solen. jag tog till och med det dopp i sjön!   För övrigt älskar jag mitt korta hår, så fräscht verkligen! Här kommer massor med bilder från helgen!.Hur magisk räkmacka?Favoriter på smultrongården! Hur magiska kläder?Tindra har fått så söta lockar i håret!Allas tårTindra och Moas naglarGjorde lite grönkålschips med! Så lätt! grönkål olivolja salt In i ugnen 10 min på 200 grader och klart! Mums, mums, mums!GooosetDaddy of the yearSötare än sockerGlasen jag köpte, hur fina?Lilla goa tjejen!Mamma i kort hårMassor med bad hos sin mormorHejdå kram till favoriten GabbeEn tjej som sover gottMin morfars otroligt fina fontän han gjort helt själv! Wow! Vattnet går liksom runt. så fint!Denhär liljan gav jag morfar på tisdagen ( för en vecka sedan idag) och den har blivit så så fin!Gosiga bebis bilder! Puss och kram på er
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alice

    Tycker du är bra på att uppdatera din blogg och instagramkonto. Det är roligt att följa dig. Alltid nya och lättlästa inlägg. Jag har slutat följa kollegor till dig som inte uppdaterar så ofta. Du håller ett bra tempo tycker jag. En fråga, blir det en förlossnings vlogg?

  2. Jenny

    Märks verkligen nu hur lilla Juvelia är med på ett helt annat sätt än innan ? Hon har så fln blick på nåt vis ❤️ Urfin hur som helst, precis som sin syrra ?

stats