Tiingelinn – Linn Andersson

Bebis träff

Hej finisar!

Igår åkte jag som vanligt och lämnade Tindra på förskolan. Hon var så ledsen och ville inte dit. Gjorde ont i mig. Sms:ade förskolan senare och då var hon glad. Men kunde knappt sova natten till idag. Så mycket tankar! Idag fyller Tindra 3 år! I tre år har jag varit mamma. Jag hade precis fött henne nu. 06:14 är hon född med akut snitt. Rinner tårar, känns orättvist att hon inte är hos mig. Men jag och hennes pappa har varannat år vilket i sig känns rättvist men man vill ju ha sina barn jämt! Och jag födde henne för 3 år sedan, så sjukt.

Igår var jag och Juvelia i alla fall på babymassage men det var inte som vi förväntat oss så vi åkte hem. Men edan på eftermiddagen var vi på en träff med andra unga mammor som fått bebisar under sommaren! Alltså så mysigt! Känner ingen med bebis i samma ålder som Juvelia förutom min älskade vän Linda, men henne och lilla Noah som han heter har vi inte träffat än. Svårt med 2 mammor med 2 barn i olika städer med olika pappor, haha.

Hur som helst, Juvelia fick en liten kompis som heter Vince! Alltså han är helt bedårande söt han med. Flera av er kommenterade på Instagram om de är kusiner men icke, haha. Hans mamma är hur go som helst och SNYGG! Får lite panik över att se bilder på mig från förra sommaren.. vad har hänt, haha. Nej men känner lite så.

Var så mysigt att få se alla bebisar i allafall. Vi mumsade smörgåstårta och stannade kvar länge och babblade. Så härligt!

Här kommer lite goa bilder på Juvelia med! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats