Tiingelinn – Linn Andersson

3 år som mamma

Hej finisar!

Vet knappt vad man ska skriva! Ligger i sängen och min äldsta dotter som är människan som förändrade hela mitt liv har firat sin 3:e födelsedag. Jag finner inte ord för hur tacksam jag är. Tindra är en så fantastik underbar liten människa. Minns det som igår när hon låg där på mitt bröst. Så liten och så perfekt. För varje dag som går älskar jag henne bara mer och mer.

Vi har gått igenom massor tillsammans. I ett år var det bara hon och jag. Det var en fin tid faktiskt. Nu har vi fått både en Gabbe och en lillasyster i våra liv också.

Kan inte förstå att det är 3 år sedan jag blev mamma. Kan knappt minnas ett liv som något annat än mamma samtidigt som det känns som att Tindra var en liten bebis nyss.

Hon föddes med akut kejsarsnitt på grund av spontan vattenavgång med regelbundna värkar som inte avtog och tillslut så kom hon 06:14 . Hon ville ut så jouren fick komma in och snitta mig. Så tacksam för henne.

Har gråtit så mycket idag för jag har känt så mycket känslor. Det var ju Tindra som ändrade hela mitt liv. Hn har gett mig så så mycket. Det finns inget mer underbart än att få uppfostra henne till en fin individ. Vi har så mycket interna grejor hon och jag och ett band som ingen annan kommer kunna förstå. Nu ligger jag och saknar henne massor men imorgon kommer hon hem igen och då blir det kalas som heter duga.

 

Här kommer massor med magiska bilder memories by Julia tagit på henne. 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats