Tiingelinn – Linn Andersson

Världens kaos dag köp av ny telefon

Hej finisar!

Här kommer ett inlägg från förra veckan herregud vilken hemsk dag! Det började med att jag och Gabbe var osams på förmiddagen innan han åkte till jobbet. Sådant tar så på energin.

Sedan var Juvelia gnällig hela dagen med och jag var helt slut. Kunde inte vila en enda sekund medan Tindra var på förskolan 9-15! Hon var vaken och gnällde hela dagen.

När jag väl hämtat Tindra så tänkte jag att nu ska vi mysa, laga amt ihop i lugn och ro och bara njuta men NÄ! Min telefon tvär dog. Försökte starta den flera flera gånger men den är fortfarande död. Den står och lyser på äpplet vilket är sjukt irriterande. Allt jag vill är bara att få tillbaka alla mina fina bilder. Får en klump i magen av allt fint jag har i den som går förlorat. Den är ju inte ens död den har bara fastnat på äpplet.

Hur som helst, jag tar med mig båda barnen och åker till Marieberg för att köpa en ny. Hade samarbeten som skulle fixas den dagen och Gabbe jobbade kvällsskift så var tvungen att ha en telefon, han hade blivit livrädd annars. Påvägen dit åker jag i 82 km förbi en fartkamera på en 80 väg. Jag fick en till klump i magen att nu får jag böter och blir av med körkortet för jag bara har haft det i 1 år snart. Men den biten var lugn, såg ingen blixt och har fått förklarat att de inte fotar om man kör 2 km över för bilen är inte exakt heller.

Jag kör ALDRIG för fort, verkligen aldrig, blir så arg när andra gör det. Däremot kan jag ligga typ 5 km under eller 5 över för är ju svårt att hålla exakt. Lugnade ner mig med det i alla fall.

Gick faktiskt bra inne på Elgiganten. Tindra var duktig och Moa jobbar där så hon blev glad av att få träffa henne, jag med såklart.

När jag skulle betala inser jag att jag ju såklart inte har över 12.000 kr på kontot kopplat till kortet. Har alltid max max 500 kr där ifall det skulle bli taget.Kommer på att jag ju ändå ska betala på företaget då telefonen används dygnet runt nästan i företaget.., men kan inte koden och den hade jag int med mig.Vi löste det iaf med att jag får en faktura hem på hela beloppet istället. Höll på att få panik. Vi köpte telefonen och åkte hem.

Sedan hemma så lagade jag och Tindra mat med Hello fresh med Juvelia guppandes på golvet i sin babysitter. Herregud vilken dag alltså, haha!

Var helt helt helt slut, men nu har jag en ny iPhone 11 pro tror jag den heter. Kameran är suverän! Wow. Köpte en med gigantiskt minne med för orkar inte behöva få fullt hela tiden. OCH köpte lagring med iCloud för 9 kr… så värt, nu kommer jag aldrig förlora mina foton igen.

För fin!Köket efter min lilla mästerkock Myskväll med massor av frukt Mina magiska tjejer Kolla hur bra bild med kameran!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Jag har också fått så med min telefon, men man kan lösa det genom att hålla in vissa knappar i rätt ordning beroende på vilken modell det var. Googla på hård omstart eller fastnat på äpplet så hittar du. Allt fanns kvar i telefonen efter det.

    1. Linn Andersson

      Hej Lina! Åh jag har testat det och lämnat in på Telia samt apple men de kund inte heller få igång den. Så skumt. Brukar ju alltid funka med det.

      KRAM<3

  2. Maria

    Det är så roligt att folk tror att blixten syns. Idag gör den inte det. Min man trodde att det skulle synas och körde 90 på 70 väg 2000 kr i böter senare. De fotar runt 10-20 km/h över.

    1. Fyrabarnsmamma

      Vilka supersöta barn du har!!
      Så där brukar det se ut när små mästerkockar är i farten! Imponeras alltid av dina fantastiska fruktfat!
      Bästa bloggen ever!

  3. Sia

    Hej!
    Vill bara lugna dig angående körkort inför framtiden.
    Unde prövotiden blir du inte av med kortet vara för att du gör något fel. Det som händer är att om du bryter mot regler som normalt ger indrag av körkort så blir du tvungen att ta om det och får inte tillbaka det automatiskt som annars.

    Som exempel. För att bli av med körkort pga överträdelse i hastighet ska du köra 20 km i trimmen för fort i hastigheter upp till 50. I hastigheter över 50 så ska du köra 30 över för att bli av med körkortet.
    I ditt fall hade du alltså behövt köra i över 110 km i timmen för att bli av med körkortet. En person som inte har prövotid hade sedan fått tillbaka kortet efter en viss tid. Du hade i samma situation behövt ta om körkortet

    1. Linn Andersson

      Åh tack för du berättar! Puuuh! Kör aldrig fortare än max 5 km över. Är så rädd om mitt lilla körkort. Kram

  4. Jennie

    Jag är så imponerad över att ni får i Tindra så mycket frukt och grönsaker. Min 2-åring ratar ALLA grönsaker och i stort sett all frukt förutom äpple och banan. Som tur är så har han inte kommit på att jag gömmer grönsaker i maten istället. Hehe

    1. Linn Andersson

      Haha smart med maten man får ha sina knep! Tindra har fått för sig att hon inte gillar broccoli för det ser ut som träd. Hon säger ” jag äter inte träd mamma” För go ändå, haha. Men i maträtter äter hon det utan problem när de inte är ” stora” och ” ser ut som träd”. Men sedan älskar hon frukt och grönt, kanske är för jag gör det, haha.

      Kram

  5. Marjukka

    Hej , hade sådär också med min telefon förut och då kom jag inte in på telefonen men fick upp allt när jag kopplade den till datan med sladd. Har du provat det ? Tänkte om du kanske slipper förlora bilderna ändå ?❤

  6. Marjukka

    Hej , hade sådär också med min telefon förut och då kom jag inte in på telefonen men fick upp allt när jag kopplade den till datan med sladd. Har du provat det ? Tänkte om du kanske slipper förlora bilderna ändå ??

  7. Jennie

    Dottern hade oxå det problemet med sin iPhone att den fastnade på äpplet.En mobilreparatör fixade det för 400 kr.

stats