Tiingelinn – Linn Andersson

Sjukt tråkigt att vara sjuk

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Här hemma är vi fortfarande sjuka. Vi sjuknade in i måndags och sedan dess går det upp och ner. Ingen av oss har feber men förkylningen går inte över. Igår trodde vi att vi var friska men idag är jag sämre igen. Är dock ganska säker på att det inte är Corona. Alla symptom vi har är tecken på att det inte är Corona. Låter knäpp nu men hade nästan önskat att det var det så vi var ” klara med det” eller vad man ska säga. Rinn snor och nysningar är typiska tecken på att det inte är Corona och det är exat så vi har.

Har missat så mycket på grund av nedrans förkylning!

I måndags skulle vi ha varit på kalas hos Theodor som fyllde 2 år! Hade fixat så Tindra fick stanna en extra dag hos oss och allt men det började med att hon var snorig när Gabbe hämtade henne på förskolan så vi fick stanna hemma och under kvällen blev både jag och Gabbe dåliga med.

Sedan tänkte jag besöka UMP ( unga mammor och pappor) en öppen förskola för unga mammor upp till och med 22 år. Det gick ju inte heller.

Vi skulle gått på en bio premiär som vi såg så fram emot. Även den skulle Tindra fått följa med på fast det är pappa vecka. ( Tacksam för att vi kans ställa upp så för varandra, eller ja främst för vår gemensamma dotter) men tyvärr var ju både hon och vi sjuka så blev inget.

Vi skulle gått ut och hit skaldjur med min mamma och mina syskon. Såg jättemycket fram emot just det. Älskar skaldjur och kändes så mysigt och lyxigt men nej det fick vi ställa in det med.

Gabbes mamma har fyllt år i veckan och hade såklart velat komma och gratta henne men det kunde vi inte heller.

Idag skulle vi ha varit på kalas för Gabbes lillebror och mamma men vi kan inte gå.

Så frustrerande MEN man får verkligen tänka att det är såhär livet är. Vi är så tacksamma för att det bara är förkylning och lite inställda saker. Finns familjer som kämpar dagligen för att överleva, familjer där någon är svårt sjuk osv osv. Vi har det så extremt bra och jag är verkligen så tacksam för det.

Nu ska jag dricka lite mer karamell te! Helt galet jag har hatat te hela mitt liv men nu älskar jag det verkligen! MEN man måste ha lite socker i!

Bjuder på lite bilder här från veckan som varit och även gamla bilder jag inte hunnit dela med mig av!

Förra helgen när vi var ute i Furunäs. Såhär vaknade vi upp förra lördagen i gäst stugan. Undrar om Annelie och Bosse förstår hur vackert de har det vid sitt sommarhus eller om de blir hemmablinda. Helt magiskt, det är verkligen drömigt. Ser ni hur nära vattnet vi sover. Nästa sommar vill ja ha en semester vecka där. Hennes små ögon!Hur gooosig som stäcker på sig.En bild på mina favoriter som matchar så snyggt. TröttisNy badadSåhär ser dagarna ut just nu! 

Beställde mat igår och det var så jäkla gott! Ny favorit restaurang Sapore!

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Va fint att du tänker på oss kroniskt sjuka.
    Jag har en hjärntumör med följdsjukdomar och massa symtom.
    Mina söner får mest se mig liggandes och kräkas. Dom är visserligen 19 år nu, men klart dom är oroliga ändå. Dom har ju märkt min försämring dessa 5 år.
    MEN, ikväll ska jag på drinkkväll vilket jag inte gjort på flera år. Det är en procedur, men jag gör en sak, sen vila, en sak, vila.
    Sen kommer jag att vara dålig i flera dagar efter för att jag tagit ut mig, men idag är det såååå värt det!
    Såg på mina barn så glada dom blev när dom hörde att jag skulle åka och va med vänner. Jag var ju med vänner jämt förr, men när man har smärta 24/7 och gungningar så man kräks så blir det sällan att jag orkar.
    Men idag SKA jag dit ☺️
    Så mkt man tog för givet då man var frisk och nu är det inte ens säkert att man ens orkar kliva upp eller gå med soporna.
    Så man ska verkligen ta vara på livet ❤️

  2. L

    Så fint att du tänker på oss svårt sjuka!
    Jag är långtidssjukskriven och har fått skippa oerhört mycket. Jag kunde inte ens gå på min mormors begravning.

    Men allt är ju relativt och det är klart att det är jobbigt att vara förkyld och inte kunna göra vad man brukar! Hoppas ni blir friska snart så att ni kan njuta av allt som livet innebär!!! Kram

stats