Tiingelinn – Linn Andersson

Tindra och Juvelia livets gåva

Hej finisar!

Ligger vaken med så mycket tankar. Tänk att jag fick bli mamma till två helt fantastiska döttrar. Tindra och Juvelia. De finaste människorna som finns på denna jorden. Jag älskar mina tjejer så det gör ont i hela mig.

 

Jag kan inte förstå själv att de flesta inte har några barn i min ålder. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ens ett liv utan dem. ALLT jag gör gör jag för mina tjejers skull.

Jag är så tacksam för att vi är friska och mår bra. Jag tycker verkligen man ska vara det. Det är så lätt att jämföra sig, mina drömmar och strävan är någon annans verklighet medan någon annans dröm är min verklighet och så vidare. Jag drömmer om hus och grejor men idag slog det mig at vi har det så himla oförskämt bra!

Jag skulle hämta ut paket på Willys och utanför sitter en kvinna som frågar om pengar. Jag gjorde som jag alltid gör, gick förbi och sa ” Jag kan inget tyvärr”. Efter att jag hämtat paketet och är påväg ut till bilen så känner jag att jag ska fråga henne om jag kan gå in och köpa något till henne med kortet. Hon svarar då att hon vill köpa något till sina barn och jag ber henne följa med mig in. Vi går runt i butiken och hon berättar att hon har 6 st barn. Jag ber henne packa på sig saker i korgen. Hon frågar om varje sak hon lägger ner och jag säger ” Ta mer saker” till henne. Hon letar lågpriser, vvi köper tvättmedel och hon tar det billigaste, de billigaste kycklingklubborna på erbjudande, billigaste äpplena, schampot, brödet, allt! Jag köpte ett paket blöjor till hennes yngsta son och det kändes så hemskt. Att inte ens ha pengar till blöjor. Hon fråga om min ålder och jag sa att jag är 22 år. Hon berättar att hon är det med och jag blir så chockad! Jag är ju 22 och väldigt ung för att ha två barn! Och då hade hon 6 st! Hon berättade att hon fick sin första när hon var 13 år! Jag fick rysningar på hela kroppen!  Hon berättade att hon älskade sina barn men inte ville skaffa så många för hon inte hade råd men hon vart tvungen.

Jag grät när jag kom ut till bilen igen! Känns så sjukt att en annan tjej i samma ålder som mig, en annan mamma ska ha så mycket sämre förutsättningar i livet. Nu ikväll har jag sätt bilder i huvudet hur barnen samlas och hon bjuder alla på kycklingen vi köpte och alla får frukt till efterrätt, hur hon tvättar deras kläder och hur hon sätter på sin yngsta son torra blöjor.

 

Åter igen, jag är så tacksam för livet jag lever! Så oerhört tacksam! 

Bilder på mina vackra flickor tagna av Memories by Julia!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Du är underbar Linn🤩. Tänk va de betydde massor för denna kvinna att få köpa dessa saker till sin familj🤩-du har ett hjärta utav guld ❤️❤️

stats