Tiingelinn – Linn Andersson

3 månader, kanelbullens dag och kebab med sin morfar

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Här kommer en uppdatering från veckan som varit! I söndags var det kanelbullens dag och Juvelia blev 3 månader. Går så himla fort, stanna tiden! I måndags ( dagen efter) hade vi BVC besök igen och då vägde Juvelia 4700 gram och var 56 cm lång.

 

På tal om det, går så bra med amningen nu. Trodde ju att jag skulle få börja flaskmata med ersättning men nu har det kommit mer mjölk,  jag har verkligen kämpat för det. Så kul att hon gått upp så mycket nästan 5 kg och 3 månader gammal. Stor tjej!

 

I söndags kom min pappa förbi och Juvelia somnade på han. Så gulligt! Vi åt kanelbullar och sedan åkte vi och bjöd pappa på Kebabfabriken, Så himla gott.

 

Har förresten börjat gå en lång, lång, lång promenad varje dag minst en timme per dag. Går bra även när jag har med Tindra. Mutar henne med första hallon och tar ofta med en eller två böcker.  Så skönt med frisk luft. Brukar till och med gå ut när det regnar. StorasysterPuss på lillasysterKanelbullar från Ica. Hann inte baka. 3 månaderTindra och jag delade på denna kebab, avokado för henne och oliver för mig, mums!

Prommis!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emeliellie

    Vad skönt att amningen funkar igen! Antingen är min bebis stor eller din liten (båda är såklart perfekta som dom är oavsett) min pojke blir 1 månad den 14:e och han är 56 lång och väger 5kg..haha! fortsatt trevlig vecka!

  2. emeliellie

    Vad skönt att amningen funkar igen! Antingen är min bebis stor eller din liten ?(båda är såklart perfekta som dom är oavsett) min pojke blir 1 månad den 14:e och han är 56 lång och väger 5kg ? fortsatt trevlig vecka ?

  3. Sassa

    Tråkigt med så mycket stavfel och andra gramatikfel. Jättetrevlig blogg annars, men försök hitta tiden att kontrolläsa innan du publicerar, annars vänta med just publiceringen.

    1. carina

      Och jag tycker det är tråkigt med dom som klagar på stavfel,jag tror man fattar vad det ska stå ändå. Säger du det till dom som är dyslektiker också.

      1. Sassa

        Fast detta är hennes jobb, inkomstkälla. Ska det inte vara lite proffsigt då? Kul att marknadsföra sig här och sen blir jobbet liksom halvdant gjort.

    2. Sanna

      Och så kan du inte ens själv stava till grammatikfel :/ hitta tiden att kontrolläsa innan du kommenterar, annars vänta med just publiceringen!

    3. Elin

      Tänk vad folk alltid ska klaga och klanka ner på andra människor. Har man inget vänligt att säga kan man vara tyst och skrolla vidare. Alla är intresserade av just din åsikt… Din blogg är så trevlig Linn! ❤️

    4. Ella

      Minns jag inte fel har linn dyslexi. De är rätt så elakt å påpeka sånt tycker jag. Jag själv har dyslexi å vet själv hur det känns. Huvudsaken är väll att man kan läsa? Inte meningen att man ska ha världens gramatik som inte ens jag kan ?

      1. Linn Andersson

        Hej Emma! <3

        Tusen tack för din kommentar. Det stämmer, det har jag. Man gör sitt bästa mer kan man inte göra.

        Kram <3

    5. Sia

      Fast så mycket stavfel är det ju inte? Absolut inte mer än vad som är acceptabelt utan att man ens ska reagera på det

  4. Ann-Louise

    Grattis att du fick amningen att funka:) bra kämpat!! här funkar det med hoppas kunna amma iaf 6 månader, min killes 3 månaders bvc blev 9600g och 66 cm stor kille kan man säga ?

  5. Lisa

    Tänk så olika det kan vara. Jag har fått stora barn, min tjej var 56 cm och vägde 4500 g när hon föddes ? Haha

stats