Tiingelinn – Linn Andersson

Influenser fredag och världens mysigaste event

Hej finisar!

 

Här kommer en till uppdatering som är något sen, hehe.

Inte nu i fredags utan fredagen innan så började jag dagen med influenser frukost. Var så trött och velade om jag skulle åka men tog mig tillsatt iväg. Så glad för det. Vi hade influenser frukost och workshops med Almi. Bästa Almi. Vi ät ett stort gäng influensers från Örebro som ses och det är otroligt trevligt. Var en frukost nu i fredags med men den missade jag pga att vi hade fotografering då. Så synd men kommer flera tillfällen såklart.

På kvällen var jag ute utan Juvelia. Hade pumpat ut bröstmjölk som Gabbe gav på flaska. Gick jättebra för honom och jag var borta några timmar. Vi var på Estrad där vi fick både 3 rätters middag och fantastik show! Therese hade fixat allt. Var så himla trevligt. Träffade flera härliga favorit influensers. Maten var så god, showen var fantastisk och sällskapet det bästa. Bättre än så kunde det faktiskt inte bli.

 

Min lilla sessa bland höstlöven .Provade en body I storlek 62. Får vänta ett tag till. En liten men fin tjej på snart 4 månader jag har. MUMS!Här var jag påväg ut. Var så kul att klä upp sig lite för en gångs skull. 2 av mina bästa vänner, Therese och Josefin. Bubbel, blev alkoholfritt för mig.Och massor med godis.Jag och Jossan tog bild med Shirley Clamp som var där i publiken.Pumpen blev full när jag var borta några timmar, hehe. Bra tecken ändå!

 

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats