Tiingelinn – Linn Andersson

Present till 3 åring

Hej finisar! Inlägget är i samarbete med Jollyroom. Här kommer ett inlägg med tips på vad man kan köpa i present till 3 åring eller Julklapp till 3 åring. Sånt kan vara sjukt svårt så därför vill jag komma med lite tips här. Detta är saker Tindra fick i 3 års present.
 
Aqua play  Tindra älskar att leka med vatten och denhär presenten gav hon 10/10 . Tror den passar de flera 3 åringarna och även lite äldre barn med. En vattenbana att leka med i badrummet eller utomhus på sommaren.
Bamse pussel som är ett ABC pussel. Så smart! Tindra älskar pussel och här från hon pussla och träna på bokstäver samtidigt. Detta är verkligen en så bra present för under 200 kr.
Pussel med Greta gris! Fick också bra betyg. Pussel är en favorit.
Böcker är alltid en bra present nästan oavsett ålder! Tindra ÄLSKAR bamse så det är favorit hos min tjej i alla fall. Bamse och sjörövarna är en toppen bok!
Favoriten hon fick av sin mormor. Bamse byn med alla bamse husen och så figurer till. 
Pärlor och pyssel! Går alltid hem! En perfekt present eller julklapp! Särskilt till barn som redan har för mycket saker. Pyssel är ju förbrukningsvara eller vad man ska säga.   Puss och kram på er!   Hoppas inlägget gav er inspiration!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats