Tiingelinn – Linn Andersson

corona testat oss

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Idag har jag och Gabbe varit iväg och testat oss mot Covid-19! Juvelia har haft lite feber och varit hängig. Är förkyld än men physiomer är vår räddning! Alltså alla med bebis, skaffa, naturligt havsvatten och hjälper så så så bra!

Hur som helst…. igår vaknade Gabbe med lite förkylning och under dagen fick han hög feber. Idag är han feberfri igen, så konstigt, han var så dålig igår enda in på kvällen, sedan svettades han av allt inatt och Idag ” bra” men förkyld och hes.

 

Jag själv har ingen symptom men eftersom Gabbe och Juvelia är sjuka plus att Tindra var hostig när vi lämnade henne i måndags så testade jag mig med.

 

Förstår inte riktigt restriktionerna heller. Vet att om Gabbe har covid ska jag med vara isolerad men nu innan man vet vet jag inte vad som gäller men för att vara på säkra sidan och för att följa det som känns bäst och rätt för mig har jag med isolerat mig. Gabbes bror köpte ny ersättning till oss idag och lite nytt bröd. Det tackar vi för. Enda sedan Juvelia kom har vi fått en så fin relation. Förra veckan följde han med mig till banken när Gabbe var på jobbet. Uppskattar så att kunna umgås och ha en så bra relation med Gabbes familj.

 

För övrigt idag har jag gjort linssoppa, blev så himla gott verkligen! MUMS! Tog även ett varmt bad, vadar typ varje dag nu för tiden men ikväll fick även håret en behandling. Annars har jag myst massor med Juvelia och Gabbe i sjukstugan. Nu inväntar vi svar.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emm

    Du ska inte testa dig om du inte har symtom. Dock nu när du har gjort det ska du vara isolerad tills du får provsvaren.

  2. Maria

    Om du inväntar testsvar, ska du beakta dig själv som smittad. Du ska alltså bara hålla dig hemma, absolut inte träffa någon. Ä någon av er positivt ska resterande familj också hållas isolerade tills ni får negativt provsvar.

    Min kollegas man testade positivt i fredags och hon är nu isolerad med honom hemma. Hon inväntar sitt provsvar och måste vara hemma från jobbet i minst 2 veckor och får komma tillbaks när hon och hennes man är negativa.

    1. Sara

      Vad jobbar hon med? Restriktionerna säger att man ska vara hemma 7 dagar från att någon i hushållet fått konstaterad corona, alltså från den dagen man får provsvaret, inte 14 dagar ?

      1. Maria

        Vi bor i Stockholm men 1177 gav henne infon att hon måste vara hemma hela inkubationstiden 2-14 dagar. Nu har hennes man inte fått testa om sig igen då de vill att det går minst en vecka sedan positivt resultat. Hon väntar på sitt test. Även min mans chef vars son testade positivt måste hela familjen enligt 1177 vara hemma i 14 dagar och sedan måste alla testa negativt.

  3. Julia

    Om du testar dig betyder det att du misstänker att du är smittad av covid-19. Då ska du alltså beakta samma regler som gäller för alla som testar sig: agera som om du hade haft bekräftad covid och stanna hemma tills du får provsvaret. Är det negativt kan vara ute i samhället igen 🙂

stats