Tiingelinn – Linn Andersson

Gabriel har fått nytt jobb!

Hej finisar!

 

ÄNTLIGEN har Gabriel skrivit på avtalen och sagt upp sig så nu är det officiellt! Han har fått nytt jobb! Jag är så otroligt glad och stolt över honom.

Jobbet han ska börja på är sitt gamla jobb på Volvo där han arbetade när vi blev tillsammans. Han trivdes så så bra på det jobbet så är otroligt glad att han ska få jobba där igen. Pga varsel och att han var anställd av bemanning så fick han sluta. Sedan har han jobbat på 2 ställen till och fick fast anställning där han är nu för bara någon månad sedan.

Men vägen till hans nuvarande jobb är lång. 10 mil dit och 10 mil hem och dessutom skift. ( Det är skift på nya med) men nu kommer det bara vara 3 mil och motorväg hela vägen. SÅ SÅ SKÖNT!

Kommer även påverka vår familj positivt ekonomiskt. Ganska mycket faktiskt vilket är kul när vi sparar till hus.

Extra kul är att han blev handplockad och anställd utan att ens behöva gå på intervju för chefen och hans arbetsledare ville ha honom nu så fort de behövde folk igen. Så stolt flickvän, måste få skryta lite om honom, hehe.

 

GRATTIS till nya jobbet min stjärna! 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Vad kul! Grattis till honom ? Är det på Volvo i Hallsberg? Där jobbar min sambo också, som kvalitetsansvarig ?

      1. Sia

        Så tråkigt. Jag antar att ni är medvetna om att han så fort han skrivit på papper för nya (vilket han nu gjort) kan söka föräldraledigt på nya jobbet? Med andra ord skulle han kunna gå på föräldraledigt om tvp månader om ni så önskar. Tråkigt för Gabbe att missa tiden med bebis när det var så ni hade planerat

stats