Tiingelinn – Linn Andersson

Pulka med gammelmormor och gammelmorfar Juvelias 6 månaders kontroll.

Hej finisar!

Idag har vi hunnit med mycket medan Gabriel var på sitt jobb. I morse hämtade Max oss och skjutsade Tindra till förskolan och mig och Juvelia till BVC.

Allt gick superbra. Hon vägde nu 7200 gram och var 61 cm och hade huvudomfång 44. Så stor hon blivit. 3200 startade hon livet på och 33 i huvud omfång. Wow! 49 cm lång var hon då. Tänk hur mycket hon vuxit på bara ett halvårs tid. Och så mycket hon lärt sig. Vilken utveckling hon gör min lilla tjej som börja bli en så stor tjej. Älskade prinsessan.

Efter BVC hämtade Max oss igen och vi hämtade Tindra igen, hehe. Blev en kortis på förskolan idag. Kul att vara tillbaka en liten stund i alla fall.

Och på tal om att Max fick skjutsa runt oss vilket var otroligt snällt för övrigt.., vår bil är fortfarande trasig. Eller en av dem, Volvon. Den har varit inne på verkstad i över 1,5 månad nu. Börjar bli så tröttsamt. Den bilen brukar Gabriel ha till jobbet och vi har köpt nya vinterdäck till den och grejer. Men hoppas vi får tillbaka den snart så jag och tjejerna kan ta den andra bilen Gabriel måste ha nu till sitt arbete. Underlättar sååå mycket verkligen.

När vi kom hem tittade vi klart på ” Ariels ursprung” en film i ” Den lilla sjöjungfrun serien eller vad man säger” och sedan lagade jag lite spagetti och köttfärsås. Efter lunch kom min mormor och morfar och vi bytte lite sticklingar med varandra och sedan var vi ute utanför oss och lekte i snön. Tindra fick en pulka av dem i julklapp bland annat så hon åkte och tjatade till sig att jag och min morfar skulle åka, haha. Mysigt!

Vi var förbi en lekpark med och när vi skulle hem därifrån tjurade Tindra ihop. Då lyckades morfar busa upp henne med att de två bytte mössor och hon fick åka pulkan baklänges när han drog henne hem. Då var hon lika glad igen.

När Gabriel kom hem tog vi det lugnt bara och jag var och handlade litegrann för veckan och tog hand om mina palettblad som vanligt. Hade kommit frön på posten men de hann jag inte plantera. Några har jag köpt till min kompis Molly med. Juvelias 6 månaders nappar hade också kommit. SÅÅÅ fina!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats