Tiingelinn – Linn Andersson

Promenad i snön och goda maträtter

Hej finisar!

I morse tog mina tjejer morgon vid klockan 7! De brukar alltid sova till 910 tiden så det tog emot lite. Var en jobbig natt. Juvelia vaknade flera flera gånger. Ca 20 gånger kanske, räknade inte men fram till klockan halv 3 var den en gång i halvtimmen. Fytusan för min hjärna när jag vaknade.

 

Vi gick upp, åte frukost och sedan tog jag en promenad med flickorna till Tindras förskola. Måste verkligen byta från sommar till vinter suffletter nu! Gör det imorgon har jag bestämt mig för.

När jag kom hem hade jag telefonmöte någon timme, sov lite middag med Juvelia och plockade, hann med lite jobb också. Sedan kom Gabriel och Tindra hem.

 

Lagade så god lunch till mig själv förresten! Caesarsallad blev SÅ gott! Till kvällsmat gjorde jag räksemlor till mig och Gabriel. Så gott det med! Lagat massor med gott från min nya kokbok jag fick i julklapp av mamma. MUMS!

Imorgon ska vi till tandläkaren med Tindra. Det är rutin grej bara men hoppas såklart att det går jättebra. Max kommer och hämtar oss igen. Tur vi har honom! På eftermiddagen kommer mamma och Fanny över det ser jag och barnen fram emot med.

MUMS!Gofia som vill ligga så trångt det bara går. Middagen. Fralla som bröd till räd semlan, sedan smör, sallad, het räkröra, avokado, ägg, handskalade räkor och silverlök. Silver lök har jag fått tips om för det har de på smultrongårdens räksmörgåsar. Inga är så goda som deras!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats