Tiingelinn – Linn Andersson

Alla hjärtans dag 2021

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er !

Vår alla hjärtans dag spenderade vi mestadels i bilen, hehe. Blev ju så eftersom vi var i Växsjö och tar 4 timmar ganska precis att åka hem. Men det gjorde oss inget, helgen där var helt fantastik.

 

Jag och min familj ÄLSKAR alla hjärtans dag så jag hade köpt små present kit till alla och en fin blomma till Gabriels mamma men det hann vi inte riktigt med så fick ge lite i efterhand istället, hehe. Men nästan roligare att bli uppvaktad en ” vanlig dag” när man inte förväntar sig något.

 

Har några små kit kvar, ett till pappa, ett till farmor osv. Men får ge det när vi väl ses, hoppas det blir snart!

 

Älskar alla hjärtans med rosa, hjärtan, rött, kärlek, så så jag! Tindra och Juvelia fick en varsin lite Bukowski katt av mig och Gabriel och av mig fick Gabriel ett kit med sina favorit nötter whiskey, chips, polkagrisar ( som han med älskar) och kalsonger med hjärtan på hihi! Själv fick jag en ros doppad i guld! SÅ himla fin verkligen.

 

Hämtade ut en vacker bukett på torsdagen redan hos en butik i Örebro som heter Grön miljö. Älskar den så mycket fina snittblommor och annat fint! Palettblad kan man t.o.m köpa där!

 

Gjorde små kärlekspigor med Tindra också. Så lätt att göra, bara doppa Oreo i choklad och sätta på färdiga sockerögon. Sedan när vi kom hem på alla hjärtans dag åt vi lite chokladdoppade jordgubbshjärtan. Med så enkelt men så gott och gulligt ju!. Gjorde en egen bukett av Ica blommor med. 

Älskar träningskläderna från stonger! Så otroligt fina! Koden LINN2021 ger er 20% rabatt. ( Obs med stora bokstäver) på allt hos Stronger. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats